MSÜ ön başvuru sonuçları açıklanıd

MSÜ ön başvuru sonuçları açıklandı mı veya tercih sonuçları ne zaman açıklanacak soruları merakla sorulurken, son dakika açıklaması geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada önbaşvuru sonuçlarının açıklandığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
MSÜ ön başvuru sonuçları açıklanıd

MSÜ ön başvuru sonuçları açıklandı mı veya MSÜ tercih sonuçları ne oldu, hala açıklanmadı mı? 2021 MSÜ tercih sonuçları için açıklama bekleyen Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci adayları, Mayıs ayında yapılan tercihlere ilişkin MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, tarih belli oldu mu diye araştırıyor. Zorlu mülakat süreci için önceden hazırlanan adaylar, tercih sonuçlarını görüntüleyebilmek için ÖSYM 2021 MSÜ tercih sonuçları sorgulama nasıl yapılır diye incelerken, ÖSYM’den MSÜ tercih sonuçları ile ilgili açıklama bekleniyor.

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) askeri öğrenci tercih işlemleri 30 Nisan tarihinde başlayıp 19 Mayıs'ta tamamlandı. Tercih sonuçlarının açıklanmasını bekleyen askeri öğrenci adayları mülakat sınavlarına hazırlanmak için MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, tarih belli oldu mu sorularına yanıt arıyor. Tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından bir sonraki aşamaya hak kazanan adaylar fiziki yeterlilik, evrak kontrolü, kişilik değerlendirme ve fiziki yeterlilik testine girecek. ÖSYM 2021 MSÜ tercih sonuçları sorgulama nasıl yapılır sorusunun yanıtı haberimizde.

Milli Savunma Üniversitesi tercih sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna bir yanıt vermedi. Sonuç açıklanma tarihi henüz bilinmiyor ancak geçtiğimiz yıl tercih sonuçları 13 Temmuz'da açıklanmıştı. ÖSYM ve MSÜ'nün konuyla ilgili açıklamaları ve güncel bilgiler haberimizde yer alacak.

MSÜ TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA

Tercih sonuçları ÖSYM sonuç ekranından ya da "personeltemin.msb.gov.tr" üzerinden görüntülenebilecek.

Milli Savunma Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Millî Savunma Üniversitesi 2021 Yılı Askerî Öğrenci Temini ön başvuru sonuçları yayımlanmıştır. Detaylı bilgiye https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz.

ÖN BAŞVURU SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI


 

Yorumlar