Moritz Zimmermann gerçek mi?

Netflix'in orijinal dizilerinden How To Sell Drug Online izleyenlerin sordukları sorulardan biri de Moritz Zimmermann gerçek mi?

Google Haberlere Abone ol
Moritz Zimmermann gerçek mi?

İnternet üzerinden Netflix'in orijinal dizilerinden How To Sell Drug Online izleyenlerin sordukları sorulardan biri de Moritz Zimmermann gerçek mi? Evet, çarpıcı bir hikayesi bulunan How To Sell Drag Online dizisinin baş karakterlerinden birisi olan Moritz Zimmermann, gerçekten de merak ediliyor. Gerçek mi?

Diziyi izleyenler genellikle böyle bir dizinin yapılmasını eleştirebilirler. Ancak günümüz teknolojisinin ne tür işler için kullanılabildiğini ortaya koyması açısından son derece önemli bir yapım olduğu düşünülüyor. 

Dizi, internet üzerinden uyuşturucu satarak zengin olma hayalleri kuran Moritz Zimmermann'ın hikayesini anlatıyor. 

Zimmermann, tekerlekli sandalyeye mahkum arkadaşıyla birlikte internet üzerinden uyuşturucu ticaretine başlıyor. Bu yolla yani kısa yoldan ve masa başından zengin olma hayalleri kuran Zimmermann'ın başına gelen olaylar ve yaşananlar dizinin ana kurgusunu oluşturuyor. 

Hayattaki en büyük amaçlarından biri zengin olmak bir diğeri ise eski sevgilisini geri kazanabilmek olan Moritz Zimmermann karakterini dizide aAlman oyuncu
Maximilam Nundt canlandırıyor.

Burada en çok merak edilen konu, Moritz Zimmermann'ın gerçek olup olmadığı konusudur.

Evet, How To Sell Online dizisinin hikayesi gerçek hayat hikayesinden uyarlanmıştır. Yani dolayısıyla Moritz Zimmermann, isim olarak hayali bir karakter olsa da canlandırdığı rol aslında gerçek bir gencin hayat hikayesidir. 

Yorumlar

Mortiz simmerman Doğru hersey ama ben aslında türk müsüm inanmıyosunuz biliyorum ama babaannem anneannem türkmüs evlatlıkmısım ben