Morhipo.com ve CardFinans'tan kampanya

- Mart boyunca sürecek kampanya kapsamında, CardFinans sahipleri Morhipo.com'dan tek seferde yaptıkları 250 lira ve üzeri alışverişlerinde 50 lira indirim ile peşin fiyatına 3 veya 6 taksit fırsatından yararlanabilecek

Google Haberlere Abone ol
Morhipo.com ve CardFinans'tan kampanya

İSTANBUL (AA) - CardFinans sahipleri Morhipo.com'dan tek seferde yapacakları 250 lira ve üzeri alışverişlerinde 50 lira indirim ile peşin fiyatına 3 veya 6 taksit fırsatından yararlanabilecek.

Morhipo.com'dan yapılan açıklamaya göre şirket, CardFinans ile mart ayına özel bir indirim kampanyası başlattı.

Buna göre mart ayı boyunca sürecek olan kampanya kapsamında, CardFinans sahipleri Morhipo.com'dan tek seferde yaptıkları 250 lira ve üzeri alışverişlerinde 50 lira indirim ile peşin fiyatına 3 veya 6 taksit fırsatından yararlanabilecek.

Tüm sitede geçerli olan indirimden, bireysel kredi kartı sahipleri müşteri bazında, ticari kredi kartı sahipleri de kart bazında faydalanacak.

İndirim, kart numarası girildikten sonra "sipariş özeti" kısmında otomatik olarak CardFinans kullanıcısına tanımlanacak ve oradan görülebilecek.

Morhipo.com'da müşteriler, 5 binden fazla markanın yüzde 80'e varan indirim avantajlarının yanı sıra, yeni sezonun en trend ürünlerinde CardFinans indiriminden de faydalanabilecek.

Yorumlar