Moonbin neden öldü? Moonbin kimdir, kaç yaşında öldü, ölüm sebebi nedir?

Moonbin öldüğü yönündeki haberler hayranlarını yasa boğdu. Peki, Moonbin gerçekten öldü mü, ölüm sebebi belli oldu mu? Moonbin kimdir, kaç yaşındaydı öldüğü zaman?

Google Haberlere Abone ol
Moonbin neden öldü? Moonbin kimdir, kaç yaşında?

Moonbin neden öldü, kaç yaşındaydı haberleri son günlerin en çok merak edilen konuları arasında yer alıyor. Türkiye'de de hayran kitlesi bulunan Güney Koreli ünlü şarkıcı Moonbin'in öldüğü haberleri sevenlerini hüzne boğdu. Peki, Moonbin neden öldü, öldü mü? Moonbin kimdir, kaç yaşındaydı?

MOONBIN NEDEN ÖLDÜ, ÖLDÜ MÜ?

Güney Koreli ünlü K-Pop gruplarından Astro'nun üyesi Moonbin menajeri tarafından evinde ölü halde bulundu.

25 yaşındaki yıldızın kesin ölüm sebebi ise gerçekleştirilecek otopsi raporunun ardından kesinleşecek.Seul Gangnam Polis Karakolu, olayın 19 Nisan'da Türkiye saatiyle 14:10 civarında olduğunu bildirildi.

Moonbin öldü mü Moonbin neden öldü
Moonbin öldü mü Moonbin neden öldü

 

Genç yıldız Seul'ün Gangnam semtindeki evinde ölü bulundu.

Menajeri Moonbin'in intihar ettiğinden şüpheleniyor.

Polis yetkilileri, ASTRO üyesi Moonbin'in intihar ettiğini düşündüklerini ama ölüm nedenini araştırmak için otopsi yapılacağını açıkladı.

RUHSAL AÇIDAN İYİ HİSSETMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞ

Dispatch, ASTRO üyesi Moonbin'in ölümüyle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada Bangkok turundan sonra Moonbin kendini ruhsal açıdan iyi hissetmediğini söylediği ancak iyileşmeye çalıştığını söylediğini açıkladı.

MOONBİN KİMDİR?

Moonbin, Güney Koreli bir şarkıcı, dansçı, model ve aktördür. Tam adı Lee Moon-bin olan Moonbin, 26 Ocak 1998'de Güney Kore'nin Cheongju şehrinde doğdu.

Moonbin öldü mü Moonbin neden öldü
Moonbin

 

Moonbin, 2015 yılında Fantagio Entertainment tarafından oluşturulan erkek grubu ASTRO'nun bir üyesidir. ASTRO ile birlikte, "Hide & Seek", "Baby", "All Night" ve "One" gibi birçok hit şarkıya imza attı. Ayrıca Moonbin, müzik videolarında ve çeşitli televizyon programlarında yer aldı.

2018 yılında Moonbin, JTBC2'de yayınlanan "Lipstick Prince" adlı bir programda yer aldı ve programda kendisine verilen kadın ünlülerin makyajını yaparak izleyicileri eğlendirdi. Ayrıca Moonbin, "Moment at Eighteen" ve "The Mermaid Prince" gibi K-drama dizilerinde oyunculuk deneyimi de kazandı.

Moonbin, sahne performansları ve görsel açıdan çekici görünümüyle tanınır ve hayranları tarafından sevilen bir sanatçıdır.

Yorumlar