Mondihome Kayserispor'dan Müthiş Galibiyet: Teknik Direktör Recep Uçar'dan Mutlu Açıklamalar

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup eden Mondihome Kayserispor'da teknik direktör Recep Uçar, üst üste alınan dördüncü galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Teknik Direktör Recep Uçar'dan Mutlu Açıklamalar

Mondihome Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-3 mağlup ederek, üst üste dördüncü galibiyetlerini elde etti. Bu başarıdan dolayı büyük mutluluk duyan teknik direktör Recep Uçar, takımının performansını övgüyle anlattı.

RECEP UÇAR'IN MAÇ DEĞERLENDİRMESİ

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Recep Uçar, "Son 4 maçımızı kazanmanın inanılmaz mutluluğunu yaşıyorum. Oyuncularımıza bu gururu yaşattıkları için teşekkür ederim. 2017'den bu yana ilk kez üst üste 4 galibiyet alıyoruz, bu bizi çok mutlu ediyor" dedi.

MAÇIN KRİTİK ANLARI VE STRATEJİLER

Kasımpaşa'nın ligin ofansif anlamda güçlü takımlarından biri olduğunu belirten Uçar, maçın ilk yarısının 3-1'lik üstünlükle tamamlandığını anımsattı. İkinci yarıdaki oyun planlarından da bahseden Uçar, "Jeanvier'i oyuna alarak defansımızı güçlendirdik. 60. dakikaya kadar skoru 4-1'e taşıyabilseydik, maç daha farklı bir yönde ilerleyebilirdi. Son dakikalar zorlu geçti ama inanılmaz güzel bir galibiyet aldık" şeklinde konuştu.

TARAFTARLARA ARMAĞAN VE GELECEK HEDEFLER

Bu galibiyeti taraftarlarına armağan eden Uçar, takım olarak daha iyi yerlere ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Teknik direktör Recep Uçar'ın bu motivasyon dolu açıklamaları, Kayserispor taraftarlarını ve takımı gelecek maçlar için umutlandırdı.

Yorumlar