Modacı Güneş, Arizona'da tasarımını sergileyecek

- Tasarımcı Gülnur Güneş, dünyanın ilginç yerlerinde yaptığı şovlarla tanınan moda prodüktörü Jessica Minh Anh'ın, 26 Haziran'da sergileyeceği J Yaz Moda Şovu'na "Metis Koleksiyonu"yla katılacak

Google Haberlere Abone ol
Modacı Güneş, Arizona'da tasarımını sergileyecek

İSTANBUL (AA) - Dünyanın ilginç yerlerinde yaptığı şovlarla tanınan moda prodüktörü Jessica Minh Anh, 26 Haziran'da Arizona'da sergileyeceği J Yaz Moda Şovu için Türk tasarımcı Gülnur Güneş'i de seçti.

Daha önce Paris'teki Eyfel Kulesi'ni podyuma dönüştüren, New York'taki One World Trade Center, Londra'daki Tower Bridge, Kuala Lumpur'daki Petronas ikiz kulelerinin köprüsü ve Singapur'daki Körfez Bahçeleri'nde unutulmaz moda şovlarına imza atan Anh, bu kez Amerika'nın Arizona eyaletinde yer alan ve dünyada "mühendislik başyapıtı" olarak tanımlanan Hoover Barajı'nda bir defile düzenleyecek.

Tarihe geçmesi öngörülen moda organizasyonuna davet edilen isimlerden biri de Türk tasarımcı Gülnur Güneş oldu.

Jessica Minh Anh, Güneş'in yanı sıra dünyanın farklı ülkelerinden Emmanuel Haute Couture, Ani Alvarez Calderon, Syeda Amera ile Patricia Nascimento Kine Dione, Kaprise Aplomo'yu da davet etti.

Modacı Güneş, Arizona'da 6 parçadan oluşan "Metis Koleksiyonu"yla görücüye çıkaracak. Koleksiyon, modanın ve sanatın aynı anda nasıl güç kavramının etrafında birleştiğini gösteren, güçlü kadınların mitolojik dönemlerden bugüne modaya olan katkısını gözler önüne seriyor.

Yorumlar