Gelinim Mutfakta Miyase neden elendi, geri dönecek mi?

Gelinim Mutfakta Miyase elendi mi, neden elendi, düşük puan mı aldı? Yarışmanın en çok bilezik kazanan ismi olan Miyase neden elendi? Miyase nedne kayınvalidesi Sevilay hanımı istemiyor?

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta Miyase neden elendi, geri dönecek

Miyase neden elendi, diskalifiye mi oldu, elendi mi, düşük puan mı aldı? Gelinim Mutfakta Miyase neden kayınvalidesini istemiyor, ayrılıyor mu, ne oldu? Yarışmanın en çok bilezik kazanan ismi olan Miyase neden elendi?

Gelinim Mutfakta yarımasının 22 Nisan Cuma günkü bölümünde enterasan gelişmeler yaşandı.

GELİNİM MUTFAKTA MİYASE NEDEN ELENDİ?

Yarışmanın fenomen isimlerinden Miyase gelin yarışmaya veda etti.

Miyase'nin hem altın bilezikleri kazanması hem de yarışmadan ayrılması herkesi şaşırttı.

Gelinim Mutfakta Miyase neden yok, ayrıldı, elendi mi, diskalifiye mi oldu
Gelinim Mutfakta Miyase hakkında sürpriz karar

 

Peki, Miyase neden elendi, diskalifiye mi oldu, elendi mi?

Gelinim Mutfakta Miyase'nin ayrılma nedeni onun en çok bilezik kazanan isim olmasında yatıyor. 18 Kasım 2021 tarihinde Zehra Tosbıyık’ın yarışmadan diskalifiye edilmesi ile yerine Miyase Türkel dahil oldu. Yaklaşık 5 ayda 54 bileziği kazanan Miyase, Yeşim ile girdiği rekabet büyük beğeni toplamıştı. 

 “Arkadaşlar yarın Miyase’yi gönderiyorlar. Sebebi Miyase 54 bilezik oluyor. Bu sezon şampiyon adayı olarak finale çağırılmaya karar verildi. Yani Miyase bu sezon finaline gelecek!”

Gelen bu haberden sonra yarışmanın fragmanı detaylı incelendiğinde, Miyase aldığı bu müjdeli habere çok sevindiği görülüyor.

Geçtiğimiz sezon Seda ayan Best Of yarışması yapmış, dört hafta boyunca hafta finalinde bilezikleri ermeyip, dört hafta en çok puanı alan yarışmacıya 20 bilezik vermiştir. O isim de Aysun Kuşatan olmuştu. Bu hafta sezon finaline girmeden önce 4 yada beş haftalık best of yapılacağı, Miyase ile Aysun da bu best of yarışmasında karşı karşıya gelmesi bekleniyor.

KAYINVALİDESİNİ İSTEMEDİ

Miyase, Sevilay kayınvalidesini istemediğini açıkladı.

Gelinim Mutfakta Miyase neden kayınvalidesini istemiyor, ayrılıyor mu, ne oldu?
Gelinim Mutfakta Miyase neden kayınvalidesini istemiyor, ayrılıyor mu, ne oldu?

 

Dün yaşadıkları tartışmadan sonra bugün Miyase kayınvalidesini istemediğini, üvey kayınvalidesiyle yarışmak istediğini söyledi.

KAYINVALİDESİNİ İSTEMEMESİ SONU OLDU

Gelinim Mutfakta Miyase, yarışma tarihinin ders niteliğinde bir serüvenini yaşıyor. Miyase, kayınvalidesini istemediğini açıkladığı günden itibaren puan kayıpları yaşamaya başladı. Öyle ki aldığı puanlar onun elenmesine neden oldu.



 

Yorumlar

Nurhayat bingöl Favorim müyaseydi ama şu an gitmesini istemiyorum böyle şok oldum nazarmı değdiyoksa gerçek kişiliğinizi gösterdi böyle gelin düşman başına damlayı 10 kez bastırdı
Miyase Eba hesabı ile giriş 7