MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde misilleme harekatı

MİT Suriye'nin kuzeyinde bulunan terör hedeflerine yönelik misilleme harekatı gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde misilleme harekatı

Şehit haberlerinden sonra hareketlenen güvenlik birimlerinden art arda operasyonlar geliyor.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak'ta PKK tarafından güvenlik güçlerine yönelik düzenlenen menfur saldırının ardından, Suriye'de bulunan PKK hedeflerine yönelik bir misilleme harekâtı gerçekleştirdi. 

TBMM BİLGİLENDİRİLECEK

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, 16 Ocak Salı günü saat 15.00'te toplanacak. Toplantı, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un başkanlığında gerçekleşecek. Gündemde, terör saldırıları ve buna karşı alınan önlemler yer alıyor.

Toplantıda, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genel Kurulu son dönemde yaşanan terör saldırıları ve bunlara karşı alınan tedbirler hakkında bilgilendirecek. Bu bilgilendirme, terörle mücadelede izlenen stratejiler ve alınan kararlar açısından önem taşıyor. Bilgilendirmenin ardından, TBMM'deki parti grupları adına da çeşitli konuşmalar yapılacak.

TBMM Başkanlık Tezkeresi ve Oylama Görüşmelerin tamamlanmasının ardından, terörü lanetleyen ve terörle mücadeledeki kararlılığı vurgulayan bir TBMM Başkanlık tezkeresi okunacak. Tezkere, Meclis tarafından oylanarak, terörle mücadele konusundaki ortak tutum ve kararlılık resmi olarak kayıt altına alınacak.

 

Yorumlar