Miss Bongo ücreti ne kadar?

Son dönemlerin popüler ancak bir o kadar da gereksiz olarak nitelendirilen uygulamalarından Miss Bongo ücreti ne kadar?

Google Haberlere Abone ol
Miss Bongo ücreti ne kadar?

Gençlerin son dönemlerde uygulama merkezlerinden bir furya şeklinde indirerek denemeye çalıştığı Miss Bongo uygulaması hakkında merak edilen detayları sizler için derledik. Öncelikle Miss Bongo nedir? 

Bongo kelime anlamı Güney Amerika'ya özgü bir müzik aletine verilen isimdir. Bongo, bir vurmalı çalgı türüdür. Güney Amerika ve Afrika doğumlu olan bongo, Küba müziğinde 19. yüzyıldan sonra görüldü. 1940'larda yapılan metal türler daha sonra geliştirildi. Ancak son dönemlerde bu isim daha çok "modern ve teknolojik fal" olarak nitelendirilebilecek bir eğlence uygulamasıyla anılıyor.

Miss Bongo, kısa SMS ile ücret karşılığında sizinle konuşuyormuş gibi yapan, bir şekilde para karşılığında size anlık fal bakan bir uygulama olarak nitelendirilebilir. 

Bütün operatörlerden aynı ücret karşılığında çalışan sistem SMS yani kısa mesaj yöntemiyle çalışıyor. 

Uygulamanın resmi internet sitesinde Miss Bongo'nun "çok zeki bir maymun" olduğu şeklinde afaki bir tanıtım metni yer alıyor. 

Sistemi hazırlayanlar, insanların engellenemez "merak duyguları"ndan yararlanmaya çalışıyor. 

Aklınızdan geçen bir soruyu ya da arkadaşlarınızla ilgili bir konuyu merak ediyorsanız bu uygulamaya kısa mesaj atıyorsunuz. Mesajı, "Adı, Soyadı ve Şehir" şeklinde doldurarak gönderiyorsunuz. Uygulama size 9,90 TL karşılığında cevap veriyor. 

Miss Bongo iddialı bir şekilde gençlerin merakını celbediyor. Kullandığı iddialı slogan ise şu: Kısaca, bir yere nasıl gidebileceğini mi, maç skorunu mu, sevgilinin seni aldatıp aldatmadığını mı, ya da hayatın anlamını mı öğrenmek istiyorsun? Miss Bongo’ya sor!

Aynı hizmeti veren iki uygulama var. Biri "Askbongo" diğeri ise "MissBongo". 

Askbongo 5323'e mesaj atarak çalışıyor. 

Missbongo ise 6400'a SMS atarak çalışıyor. 

4. Bir kaç dakika içerisinde cevabın sana ulaşacaktır.

UYGULAMAYI KULLANANLAR NE DÜŞÜNÜYOR?

Miss Bongo ya da AskBongo kullananların konu hakkındaki yorumları uygulamalar hakkında size fikir verebilir. İşte kullananlardan bazılarının yorumları:

Ben denedim sevdiğim kızın direkt olarak dış görünüşü, onu ne yönden sevdiğimi ve onun hakkında ne düşündüğümü bildi. Gerçekten söylediklerim ilgi toplamak için değil yemin ederim.

 

Merakınıza yeni düşmeyin çünkü ben düştüm ve sıradan bir mesaj geldi. Belki şansa bağlıdır gelen mesajların içeriği ama diğer yandan da denemeyip içinizde kalacağına merakınıza yenik düşün daha iyi. Bu arada 10 tl ve eğer yanıt olarak herhangi bir mesaj daha gönderirseniz yine 10 tl alıyor

 

Ahahah eğlenceli birşeye benziyor ama gereksiz bir defa gönderdim değmez

 

Uygulamaya kendini kaptıran gençlerin farkında olmadan çok fazla para harcadıkları da şikayetler arasında yer alıyor. 

Her ne kadar eğlenceli olarak görülse de günün sonunda bütçenizden gereksiz yere harcadığınız miktar sizi üzebilir. 

Yorumlar

Adı esengül Furkan beni seviyormu