Mini giyinen kadınlar bu gerçeği bilmiyordu

Mini giyinen kadınlar bu gerçeği bilmiyordu.Erkeklerin üçte ikisi kadınların kısa etek ve dekolte giyinmesini sevmiyor.Kadınlarda öyle bir izlenim ortaya çıktı ki, erkeklerin hepsi mini eteği seviyor.

Google Haberlere Abone ol
Mini giyinen kadınlar bu gerçeği bilmiyordu

Mini giyinen kadınlar bu gerçeği bilmiyordu

Erkeklerin üçte ikisi kadınların kısa etek ve dekolte giyinmesini sevmiyor.

Kadınlarda öyle bir izlenim ortaya çıktı ki, erkeklerin hepsi mini eteği seviyor. O halde neden onlar kısa etek giyen kadınları izlemeyi sevdikleri halde, çoğu zaman kendi hanımlarına böyle giyinmeyi yasaklıyorlar?

Bu tartışma doğuran soruya İngiliz bilim adamları açıklık getirdi.

İngiltere'de yapılan bir araştırma sonucu ortaya çıkarıyor ki, Kişilerin çoğu işyerlerinde, kamu alanlarında kadınların kısa pantolon, mini etek geyinmesinin yasaklanmasını istiyor.

Peki bunun nedeni nedir?

Yapılan anketin sonucu şunu gösteriyor, erkeklerin üçte ikisi kadınların kısa etek ve dekolte giyinmesini sevmiyor. Hatta onların yüzde 60'ı kadınların iş yerinde kısa etek geyinmesinin yasaklanmasını istiyor. Güçlü cinsin temsilcileri, kadınların iş yerinde giyinmesi için üniforma giysiler belirlenmelidir diyor. Çünkü zarif cinsin iş yerinde giydiği kısa etekler, dekolte giysiler onların erkek meslektaşlarının dikkatini dağıtıyor, neticede ise onlar dikkatlerini işe yöneltemiyorlar.

Erkeklerin diğer büyük çoğunluğuna göre, iş ortamına uygun olmayan diğer bir giyim kırmızı renkli kıyafetlerdir. Kadınlara göre ise bu giysiler onların kendilerini daha güvende hissetmesini sağlıyor ve erkekler tarafından böyle bir fikrin ileri sürülmesinin herhangi izahı olamaz.

Buradan çıkan sonuç , başka kadınların giydiği kısa etekler, dekolte giysiler sevgilinizin fikrini karıştırdığı için o sizin bu giysileri giyip diğer hem cinslerinin "aklını karıştırmanızı" istemiyor.

Yorumlar