Milli Parktaki domuzlar turistlerin ilgi odağı oldu

- Dilek Yarımadası-Büyük Menderes Deltası Milli Parkı'nda yola çıkan domuz sürüsü yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu

Google Haberlere Abone ol
Milli Parktaki domuzlar turistlerin ilgi odağı oldu

AYDIN (AA) - Aydın'ın Kuşadası Dilek Yarımadası-Büyük Menderes Deltası Milli Parkı'nda yola çıkan domuz sürüsü, turistlerin ilgi odağı oldu.

Aydın'ın önemli turistik alanlarından, koyları ve endemik bitkileriyle beğeni toplayan Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı'nı gezmek isteyen yerli ve yabancı turistler yolda domuz sürülerini görünce araçlarından indi.

Vatandaşlar, cep telefonu ve fotoğraf makineleriyle yol ortasında bulunan domuz sürülerini fotoğrafladı.

Almanya'dan tatil için Türkiye'ye geldiklerini ifade eden Tobias-Anja çiftçi, İstanbul, Bodrum ve Kuşadası'nı gezmek istediklerini ifade etti.

Eşiyle fotoğraf çekmeyi çok sevdiklerini belirten Tobias, "Buraya ilk defa geldik. Milli Parkı çok sevdik. Yeşilliği ve denizi muhteşem. Milli Park içerisindeki domuzları görünce şaşırdık. Onlar bizim arkadaşlarımız. Bu anı ölümsüzleştirmek istedik" dedi.

Eşi Anja ise Türkiye'yi ve Türk insanını çok sevdiklerini ifade etti.

İzmir'den gelen Egehan Yıldız ise "Bizler domuz görmeye çok alışık değiliz. Buraya hafta sonu gezmek için geldim. Yolda birden domuzları görünce çok ilgimi çekti. Onların böyle doğal ortamda zararsızca gezmeleri çok güzel" diye konuştu.

Yorumlar