Milli otomobilden ilk fotoğraflar geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 27 Aralık Cuma günü Gebze’de tanıtılması planlanan milli otomobilden ilk görüntüler paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Milli otomobilden ilk fotoğraflar geldi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 27 Aralık Cuma günü tanıtımı yapılacak milli otomobilden ilk görüntüleri sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştı.

Kuala Lumpur Zirvesi için Malezya'ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dönüş yolunda milli otomobil ile ilgili konuşmuştu.

Erdoğan burada gazetecilerin milli otomobile ilişkin sorusuna, "Türkiye’nin Otomobili sorusuna gelince, (ön gösterimi) 27 Aralık Cuma günü Gebze’de düşünüyoruz. Hayırlısı bakalım." yanıtını vermişti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ilk yerli ve milli otomobilinin ön gösterimine günler kala üzerleri branda ile örtülmüş iki otomobilin fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Bakan Varank, paylaşımında yerli otomobilin prototipinin tanıtılmasının planlandığı tarih ile "TOGG", "Bilişim Vadisi" ve "Milli Teknoloji Hamlesi" etiketlerine yer veren Varank, iki fotoğraf kullandı.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) logosuyla paylaşılan fotoğraflarda Bakan Varank'ın yanı sıra TOGG Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOGG Yönetim Kurulu başkan yardımcıları Taha Yasin Öztürk ile Tuncay Özilhan, TOGG Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Nazif Zorlu, Ahmet Akça ile BMC Yönetim Kurulu Üyesi Talip Öztürk yer aldı.

Yorumlar