Milli Eğitim Bakanı Seçluk'tan önemli açıklama

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların 23 Kasım'da yüz yüze eğitime tamamen açılacağına yönelik iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Milli Eğitim Bakanı Seçluk'tan önemli açıklama

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, okulların tümüyle açılmasına ilişkin, "Bahsi geçen tarihler ya da açıklamalar bizim tarafımızdan yapılmadığı sürece bunun dikkate alınmaması gerektiğini rica ederim." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların tümüyle açılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Selçuk, "Bahsi geçen tarihler ya da açıklamalar bizim tarafımızdan yapılmadığı sürece bunun dikkate alınmaması gerektiğini rica ederim" ifadelerini kullandı.

Yüz yüze eğitim ile ilgili de konuşan Selçuk, "Her zaman ifade ediyoruz, 'resmi kurumların verilerinin dışında herhangi bir kaynağa itibar etmeyiniz' diye halkımızı uyarıyoruz. Bu konularla ilgili bizim hep söylediğimiz gibi farklı senaryolarımız var. Bu senaryolara da dikkat ederseniz her birini yeri ve zamanı geldiğinde hayata geçirdik, geçiriyoruz" dedi.

EBA'DA ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK

Milli Eğitim Bakanlığı, EBA canlı kapasitesinde 2 Kasım 2020 tarihi itibariyle yeni bir düzenleme yapılacağını duyurdu. Yeni düzenlemeye göre, EBA Canlı dersler saat 08:30 ila 20:20 arasında yapılabilecek.

Yorumlar