Migros'tan Anneler Günü'ne özel kampanya

- Kampanya kapsamda küçük ev aletlerinden kozmetik ürünlerine kadar birçok üründe yüzde 50'ye varan oranlarda indirim uygulanıyor

Google Haberlere Abone ol
Migros'tan Anneler Günü'ne özel kampanya

İSTANBUL (AA) - Migros, özel kampanya ve indirimlerle Anneler Günü’nü kutluyor.

Migros'tan yapılan açıklamaya göre, kozmetikten küçük ev aletlerine, birbirinden farklı pek çok üründe hayata geçirilen kampanyalarla annesini mutlu etmek isteyenler kaliteyi uygun fiyata alacak.

15 Mayıs'a kadar sürecek kampanya kapsamında ev hayatında annelerin en büyük yardımcısı olan küçük ev aletleri ve elektrikli kişisel bakım ürünlerinde yüzde 30'a varan indirim uygulanacak. Migros, Money Club özellikli kartı veya Money Bonus kredi kartı ile tek seferde 75 TL ve üzeri elektrikli küçük ev aletleri ve elektrikli kişisel bakım ürün alışverişi yapanlara 15 Money puan hediye edilecek.

Parfüm, deodorant, kremler, losyon, jel ve tüm bakım ürünleri, makyaj malzemeleri gibi kozmetik ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatının sunulduğu kampanyanın son günü ise 13 Mayıs.

Lav markalı züccaciye ürünlerinde geçerli yüzde 30 indirim fırsatı da 15 Mayıs'ta sona erecek.

14 Mayıs'ta annelere özel "Gördüğünüze İnanın" kampanyasında 60 TL’lik alışverişe Sinbo tost makinesi 49,90 TL yerine 9 TL veya Johnson&Johnson bakım paketi 46,90 TL yerine 9 TL olacak.

Yorumlar