Metrobüsler bakımsızlıktan dökülüyor, akşam yangın, sabah kaza

İstanbul trafiğinin bel kemiği haline gelen metrobüs hatlarında çalışan araçlar, bakımsızlıktan dökülmeye başladı. Hemen hemen her gün yeni bir metrobüs yangını haberi geliyor. En son dün akşam seyir halindeki araçlardan biri yandı.

Google Haberlere Abone ol
Metrobüsler bakımsızlıktan dökülüyor

İstanbul trafiğinin büyük yükünü alan metrobüsler 2009 yılından bu yana İstanbullulara nefes oldu; ancak son iki yılda bakımları zamanında yapılmayan ve sahip çıkılmayan metrobüs araçlarının tek tek yandığı görülüyor.

İstanbul'da Halıcıoğlu durağında hareket halindeyken altından duman çıkan bir metrobüs, boşaltıldıktan bir süre sonra alev aldı.

Yangın durakta bulunan güvenlik görevlilerinin yangın tüpüyle müdahalesi sonunda söndürüldü.

Metrobüsteki yangın durakta bulunan güvenlik görevlilerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Yangın, saat 22.30’da Halıcıoğlu Metrobüs durağı Beylikdüzü istikametinde seyir halinde olan bir metrobüste çıktı.

Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle altından dumanların çıktığı görülen metrobüs güvenlik amacıyla boşaltıldı.

Boşaltıldıktan bir süre sonra alev alan metrobüs, durakta bulunan güvenlik görevlilerinin yangın tüpüyle müdahalesi sonunda söndürüldü.

AKŞAM YANGIN, SABAH KAZA

Küçükçekmece Cennet Mahallesi durağında metrobüs kazası meydana geldi. Bir metrobüsün durakta bekleyen metrobüse arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazaya müdahale sürüyor. Kazada çok sayıda kişi yaralanırken olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İstanbul'da metrobüs kazası yaşandı. Küçükçekmece'de Cennet Mahallesi durağına yanaşan bir metrobüse arkadan gelen başka bir metrobüs çarptı. Kazada çok sayıda kişi yaralanırken olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Metrobüs seferleri Beylikdüzü yönünden aralıklarla sağlanabiliyor.


 

Yorumlar