Mesut Özil neden kadro dışı, neden yok?

Mesut Özil neden kadro dışı, neden yok?, sakatlandı mı, ne oldu, neden kadroya alınmamış, teknik direktörün bu konu hakkında bir açıklaması bulunuyor mu?

Google Haberlere Abone ol
Mesut Özil neden kadro dışı, neden yok?

Mesut Özil neden kadro dışı, neden yok, ünlü futbolcu sakatlandı mı, ne oldu, neden kadroya alınmamış, teknik direktörün bu konu hakkında bir açıklaması bulunuyor mu?

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla Avrupa'dan transfer ettiği Mesut Özil'in sık sık kadro dışı bırakılması taraftarın tepkisini çekiyor.

Mesut Özil neden kadroda yok?
Mesut Özil neden kadroda yok?

 

Son olarak Kasımpaşa maçında da Özil'in kadroda olmadığı görülünce tepkiler daha da arttı. 

İşte Mesut Özil neden kadro dışı, neden yok sorusunun cevabı: 

Süper Lig'de üst üste 3. galibiyetini almak isteyen Fenerbahçe, Kasımpaşa ile Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda karşılaşacak.

İsmail Kartal, İstanbul temisilcisine karşı Altay, Kim, Serdar Aziz, Szalai, Zajc, Crespo, Osayi, Arda, İrfan Can, Rossi, Berisha ilk 11'ini tercih etti. Sarı-Lacivertlilerin Kasımpaşa maç kadrosunda dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil yer almadı.

Mesut Özil neden kadroda yok?
Mesut Özil neden kadroda yok?

 

Karşılaşma öncesi beIN SPORTS'a konuşan teknik direktör İsmail Kartal, Mesut Özil'in kadroda olmamasını, "Mesut önemli bir oyuncumuz. Ekip olarak Mesut'un yüzde yüz hazır olmadığını düşünüyoruz. Mesut'a da söyledik. Hem onu korumak adına hem daha iyi katkı vermesi için kadroda yok." şeklinde açıkladı.

Sakatlığı nedeniyle ligde üst üste 5. lig maçını kaçıran Mesut Özil bu sezon 23 maçta görev aldı ve 8 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

Bugün oynanması beklenen maçlar:

Saat 16.00'da Kayserispor-Fenerbahçe maçı beIN Sports 1'de

Saat 20.20 Samsunspor-Bandırmaspor maçı TRT Spor

Saat 20.30 Galatasaray-Karagümrük maçı beIN Sports 1


 

Yorumlar