Meryem Uzerli'nin çocuklarının babası kimdir?

Meryem Uzerli'nin iki kız çocuğunun babası veya babalarının kim olduğu uzun zamandır magazin dünyasında merakla soruluyor. İki ayrı erkekten doğan çocuklarıyla ilgili magazin gündemine sık sık düşen haberlerin ilk cümlesinde babaları kim sorusu soruluyor. Uzerli'nin sadece ilk kızının babası ünlü.

Google Haberlere Abone ol
Meryem Uzerli'nin çocuklarının babası kimdir?

Meryem Uzerli'nin çocuklarının babası kimdir veya babaları kimlerdir soruları bu aralar magazin dünyasında merakla sorulmaya devam ediyor. Zira ünlü ismin farklı kişilerden doğma çocukları sık sık magazin dünyasında haber oluyor. Peki, Meryem Uzerli'nin çocuklarının babası kimdir?

MERYEM UZERLİ'NİN ÇOCUKLARININ BABASI KİMDİR?

Meryem Uzerli'nin iki kız çocuğu olduğu biliniyor. Çocuklardan her biri farklı bir ilişkiden doğmuş durumda. Bu nedenle babası değil de babaları kimdir şeklindeki soru daha doğru olacaktır. 

Türkiye, Meryem Uzerli'yi "Muhteşem Yüzyıl" dizisindeki "Hürrem Sultan" karakteriyle tanımıştı. Kırık Türkçesi ve profesyonel oyunculuğuyla gönüllere taht kuran Uzerli'nin evlilik hayatı ise pek de parlak görünmüyor. Zira Uzerli'nin ilk evliliği talihsiz şekilde sonlanmıştı. Boşandığı kişi ise daha sonra "sigorta dolandırıcılığı" suçlamasıyla gündem olmuştu. 

Meryem Uzerli, 20 gün önce ikinci kez annelik sevinci yaşadı. Özel hayatıyla gündemde olan Uzerli, kızı Lily Koi'nin yüzünü kamuoyuna göstermiyor. Almanya'da yaşayan ve Amerikalı bir sevgiliye sahip olduğu bilinen Uzerli, çocuğunun babası hakkında herhangi bir bilgi paylaşmıyor. Daha önce Can Ateş ile evli olan ve Lara adında bir kızı olan Uzerli'nin ikinci kez evlenip evlenmediği ve Amerikalı sevgilisinin kim olduğu merak ediliyor.

Uzerli, pandemi sürecini Almanya'da geçirirken, en büyük destekçisi ailesi ve sevgilisi olmuştur. Berlin'de bir kafe işleten Uzerli'nin sakin bir hayat sürdüğü biliniyor.

MERYEM UZERLİ KİMDİR?

Meryem Uzerli, 12 Ağustos 1983'te Almanya'nın Hessen eyaletinde, Kassel şehrinde doğdu. Dört çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızıdır. İki ağabeyi ve bir ablası vardır. Tam adı Meriem Sahra Uzerli olan Uzerli'nin babası Hüseyin Uzerli Türk, annesi Ursula ise Almandır.

Uzerli, gençliğinde Hamburg'a taşınarak Schauspielstudio Frese’de oyunculuk ve tiyatro eğitimi aldı. Berlin, Hamburg ve Kassel gibi Almanya'nın önemli merkezlerinde tiyatrolarda sahne aldı.

5 Ocak 2011'de başlayan ve büyük ilgi gören Muhteşem Yüzyıl dizisinde, 8 ay süren oyuncu seçmeleri sonucunda Hürrem Sultan rolünü üstlenmiştir.

173 cm boyunda olan Uzerli, ana dili Almanca olmakla birlikte İngilizce de bilmektedir. Türkçesi dizideki rolüne paralel olarak gelişmiştir. Almanya'da birçok televizyon filmi ve dizide rol almış, aynı zamanda binicilik, yüzme ve basketbol sporlarıyla ilgilenmiştir.

Meryem Uzerli'nin çocuklarının babası kimdir?
Meryem Uzerli ve gizemli Amerikan sevgilisi

 

2015 yılında yeni bir dizi film anlaşması yapmış ve “Elidor” markasının reklam yüzü olmuştur.

MERYEM UZERLİ'NİN İLK KOCASI CAN ATEŞ KİMDİR?

Meryem Uzerli'nin ilk çocuğunun babası Can Ateş'tir. Can Ateş, kamuoyunda Uzerli'nin eski eşi olmanın yanısıra "sigorta dolandırıcılığı" suçlamasıyla da gündeme gelmiş isimdir. 

Can Ateş, oyuncu Meryem Uzerli ile ilişkisi sayesinde tanınan sosyetik bir sigortacıdır. 2019 yılında iflas eden şirketi Martin-Martin, kurumsal şirketlere sigorta brokerliği yapmaktaydı. Bu şirket, 2001 yılında kurulmuş ve 100 kişilik bir ekiple piyasada tanınmaya başlamıştı. Ancak şirketin sahibi Ateş, magazin sayfalarından tanınan bir isimdi. İstanbul gecelerindeki parlak yaşamı, 2013 yılında başlayan hacizler ile sönümlenmeye başladı.

Meryem Uzerli'nin çocuklarının babası kimdir?
Meryem Uzerli, gizemli sevgilisi ve çocukları

 

Ateş'in şirketi, sigorta primlerini sigorta şirketlerine yatırmadı. Müşteriler tarafından ödenen milyonlarca liralık prim, sigorta poliçeleri için kullanılmadı. Bu durum, sigorta sektöründe krize yol açtı. Hazine Müsteşarlığı'nın bu konuda sigorta şirketlerini uyaran bir duyurusu oldu ve sigorta brokerliğine yeni yönetmelikler getirildi.

100 MİLYON DOLARLIK KAÇIŞ

Can Ateş, topladığı 100 milyon dolar ile Türkiye'den kaçarak önce Meksika'ya, ardından ABD'ye gitti.

Meryem Uzerli'nin çocuklarının babası kimdir?
Meryem Uzerli ve ilk çocuğunun babası Can Ateş

 

Şirketin iflas işlemleri, İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından başlatıldı ve İstanbul 1. İflas Dairesi, 3,5 yıl sonra iflasın kapatılmasına karar verdi.

Ateş'ten son haber, New York'ta katıldığı bir davetten geldi.

 

Yorumlar