Meryem Boz voleybolu bıraktı mı?

Meryem Boz'un voleybolu bırakıp bırakmadığı merak konusu oldu. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Boz'un şu anda nerede ve hangi takımda oynadığı da yine en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Meryem Boz voleybolu bıraktı mı?

Türk Kadın Voleybol Milli Takımı, Milletler Ligi'ni kazanarak tarihi bir başarı elde etti ve bizlere gurur yaşattı. Takımdaki birçok önemli oyuncu, büyük performanslar sergileyerek bu başarıda önemli bir rol oynadı. Ancak, alışkın olduğumuz bazı oyuncuların kadroda olmaması, vatandaşlarımız arasında merak uyandırdı. Peki, Meryem Boz voleybolu bıratı mı? Meryem Boz 2023'te hangi takımda oynuyor? Neden milli takımda yer almıyor? İşte detaylar:

MERYEM BOZ VOLEYBOLU BIRAKTI MI?

Türk Kadın Milli Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi finalinde Çin'i yenerek şampiyon oldu. Takımın oyuncuları arasında en merak edilen isimlerden biri de Meryem Boz oldu. En son 2022 yılında Milli Takım ile USA Volleyball Cup'ta Türkiye'yi temsil eden Meryem Boz, 2023 yılında Milli Takım kadrosuna alınmadı. Milli takımda Pasör Çaprazı mevkiinde oynayan Meryem Boz'un yerine Melissa Vargas seçildi.

meryem boz voleybolu bıraktı mı
Meryem Boz

 

Türk Kadın Milli Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi finalinde Çin'i mağlup ederek şampiyon oldu. Takımın oyuncuları arasında en fazla merak edilen isimlerden biri olan Meryem Boz, son olarak 2022 yılında Milli Takım ile birlikte USA Volleyball Cup'ta Türkiye'yi temsil etmişti. Ancak, 2023 yılında Milli Takım kadrosuna çağrılmadı. Milli takımda Pasör Çaprazı pozisyonunda oynayan Meryem Boz'un yerine ise Melissa Vargas tercih edildi. Geçmişte Fenerbahçe, Vakıfbank, Galatasaray, Aydın Büyükşehir Belediyespor gibi takımlarda başarılı bir şekilde mücadele eden Meryem Boz, şu anda hala Fenerbahçe Opet takımında forma giymektedir.

meryem boz voleybolu bıraktı mı
Meryem Boz

 

Yorumlar