Mervenur Topugil kimdir, kaç yaşında? (Güven Kıraç'ın genç sevgilisi)

Mervenur Topugil adı Güven Kıraç'ın 12 yıllık evliliğini bitirmesinin ardından ortaya atılan dedikodular ve sonrasında ortaya çıkan görüntülerle birlikte tekrar gündemde. Peki, Mervenur Topugil kimdir, kaç yaşında?

Google Haberlere Abone ol
Mervenur Topugil kimdir, kaç yaşında?

Mervenur Topugil kimdir sorusu Güven Kıraç'ın 12 yıllık evliliğinin bitmesine neden olan şahsın kim olduğunu öğrenmek isteyenler tarafından merakla soruluyor. Ünlü sinema ve dizi oyuncusu Güven Kıraç, ikinci evliliğini 12 yıl aradan sonra bitirmişti. Evliliğinin bitmesine neden olan ismin ise Mervenur Topugil olduğu öğrenilmişti. Magazin dünyasında konuşulan iddialar bir türlü doğrulanamıyordu; ancak ortaya çıkan son görüntülerde Kıraç ile Topugil'in sarmaş dolaş olduğu görülüyor. Peki, Mervenur Topugil kimdir, kaç yaşında?

Sinema ve dizi oyuncusu Güven Kıraç ilerleyen yaşına rağmen aşkları ve ihanetleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. İddiaya göre 12 yıllık eşi Başak Kıraç'tan "aldatma" nedeniyle boşanan Kıraç, şimdilerde kendisinden yaşça çok küçük olan Mervenur isminde genç bir kızla aşk yaşıyor. Hal böyle olunca da magazin dünyası bu Mervenur ismindeki genç kızı merak eder oldu. 

GÜVEN KIRAÇ'IN GİZEMLİ SEVGİLİSİ ORTAYA ÇIKTI

Magazin dünyasının yakın takipçisi Birsen Altuntaş, ünlü oyuncu Güven Kıraç’ın sevgilisi kim sorusuna yanıt verdi. İddiaya göre Güven Kıraç’ın sevgilisinin adı Mervenur Topugil. Magazin dünyası geçen hafta 61 yaşındaki usta oyuncu Güven Kıraç’ın evliliğinin bitmesine neden olan yasak aşkıyla samimi görüntülerini konuşuyor. İşte Güven Kıraç’ın sevgilisi kaç yaşında ve Instagram adresi nedir sorularının detayları.

1999–2010 yılları arasında Dürnev Kıraç ile evli olan Güven Kıraç, 2010'da Başak Kıraç'la evlenmişti. 62 yaşındaki ünlü oyuncu Güven Kıraç, 12 yıllık eşi Başak Kıraç'ı aldatmıştı. Geçtiğimiz haftalarda kendisinden yaşça küçük olan Merve isimli güzelle sarmaş dolaş görüntülenen Güven Kıraç'ın 12 yıllık evliliğini ihanet yüzünden bitirdiği ortaya çıktı.

Güvenç Kıraç uğruna evliliğini bitirdiği genç sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendiGüvenç Kıraç uğruna evliliğini bitirdiği genç sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi
Magazin

Güven Kıraç boşanmanın hemen ardından geçen perşembe akşamı Merve isimli sevgilisiyle yakalandı. Güven Kıraç’ın Merve isimli genç sevgilisiyle sunuculuğunu yaptığı gezi programının şehir dışı çekimleri sırasında yakınlaştığı öğrenildi. Eşine ihanet eden Güven Kıraç'ın eski eşine verdiği nafaka ortaya çıktı.

Mervenur Topugil kimdir, kaç yaşında?
Caption

 

Bir süredir arasının bozuk olduğu eşi Güven Kıraç’ın kendisini aldattığı görüntüleri izleyen ve çok üzülen Başak Kıraç, soluğu mahkemede aldı. 12 yıllık evlilik geçen hafta ihanet nedeniyle anlaşmalı olarak tek celsede bitti.

Evli olan Güvenç Kıraç kız arkadaşıyla yakalandı! Boşanmadan aşk yaşamaya başladıEvli olan Güvenç Kıraç kız arkadaşıyla yakalandı! Boşanmadan aşk yaşamaya başladı
Magazin

Posta'da yer alan habere göre; Güven Kıraç, geçen hafta Mervenur Topugil adındaki genç sevgilisi ile Asmalımescit'te öpüşürken görüntülenmişti. İhanet haberleri üzerine 12 yıllık eşi Başak Kıraç'la bir süre önce boşanan oyuncunun eşine 10 milyon TL nakit para, Cihangir'de oturdukları evi ve çocuklarının velayetini verdiği öğrenildi.

MERVENUR TOPUGİL KİMDİR?

Aslında Mervneru Topugil'in özel hayatı hakkında şu anda internet kaynaklarında çok fazla bilgi bulunmuyor. Hatta hiç bilgi bulunmuyor desek yerinde olur. Güven Kıraç’ın adının Mervenur Topugil olduğu öğrenilen genç sevgilisiyle sunuculuğunu yaptığı gezi programının şehir dışı çekimleri sırasında yakınlaştığı öğrenildi.

Ekibinde yer aldığı Murat Fıçıcı’nın Varuna Gezgin programı nedeniyle şimdiye kadar 30 ülke gezdiğini anlatan Topugil’in Güven Kıraç’la eski eşi Başak Kıraç’ın da sık sık gittiği ünlü bir otelin yeme içme ve misafir ilişkileri bölümünde de çalıştığı öğrenildi.

Yorumlar