Merve Yavuz kimdir?

TRT Müzik Merve Yavuz kimdir, nerelidir, yaşında soruları müzik severler tarafından bu aralar dile getirilen soru oldu. Son olarak TRT Müzik'te sanat severlerle buluşan Yavuz'un kim olduğu merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Merve Yavuz kimdir?

TRT Müzik'te bu akşam müzik severlerle sesiyle keyifli dakikalar yaşadan Merve Yavuz kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? 

İşte Merve Yavuz hakkında merak edilen biglilerden bazıları: 

34 yaşında olan Merve Yavzç 1986 yılında Trabzon ilinde doğdu. 

Aslen de Trabzonlu olan Merve Yavuz, ilk, orta ve lise eğitimini memleketinde tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için Erzurum'a gitti. 

Müzik öğretmenliği bölümünü tamamladıktan sonra Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun olmuştur.

Üniversite hayatından sonra memleketi olan Trabzon’un Sürmene ilçesinde Anadolu Lisesi Müdür yardımcılığı ve müzik öğretmenliği yapmıştır.

Profesyonel müzikle de uğraşmaya başlayan ünlü sanatçı Karadeniz Türkülerini seslendirmeye başlamış, sosyal medyada bir anda ilgileri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Sosyal medyada güzel tepkiler aldığın belirten ünlü sanatçı, 2012 yılında İmera grubuna katılmış ve burada şarkı söylemeye başlamıştır. Gruptaki arkadaşları, çocukluk arkadaşlarından oluşuyordu, bu grup ile birlikte güzel şarkılar söylemeye başladı. İmera, çok kısa zaman birçok kişi tarafından beğenilen bir grup oldu.

2016 yılında İmera grubundan ayrılan ünlü sanatçı, ayrılık nedenini grup içerisinde görüş farklılıkları ortaya çıkıyor, bu ayrılığın hem grup için hem de kendi için iyi olduğunu belirten ünlü sanatçı tek nedenin bu olmadığını bazı özel nedenler de olduğunu belirtti.

Sahneye çıktığı zaman her şeye dikkat ettiğini söyleyen Merve Yavuz, ailesine ve öğrencilerine karşı birçok sorumlulukları olduğunu belirtiyor. Bir yandan profesyonel müzik hayatını devam ettirirken, bir yandan da hala müzik öğretmenliği yapmaya devam ediyor.

Yorumlar