Merve Boluğur neden boşandı? Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç neden ayrıldı?

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç neden ayrıldı, boşanmalarına giden süreç neydi, ayrılmalarına sebep olan olaylar nelerdir?

Google Haberlere Abone ol
Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç neden ayrıldı?

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç neden ayrıldı, boşanmalarına giden süreç neydi sorusu magazin dünyasının yaklaşık dört yıldır durmadan sormaya üşenmediği soru olarak Duruyor. Peki, Merve ile Murat neden ayrıldı, ayrılmalarına sebep olan olaylar nelerdir?

Magazin dünyanın meraklı soruları arasında 4 yıldır bir türlü bitmeyen bir soru da Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç'ın ayrılışıyla ilgilidir.

MERVE BOLUĞUR NEDEN BOŞANDI?

İkilinin boşanmasından sonra sık sık, Murat Dalkılıç Merve Boluğur neden boşandı, neden ayrıldı, ayrılmalarına sebep olan olaylar nelerdir soruları soruluyor. 

Magazin sayfalarının uzun süre yer ayırdığı ünlü çiftin evlilikleri kadar boşanmaları daha doğrusu ayrılıkları da gündemden uzun süredir düşmüyor.

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç'ın ayrılık sürecinde yaşananlar, öncesinde ve sonrasındaki olaylar ikilinin hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

Hayranları ayrılığa giden asıl hikayeyi merak ediyor. Basında, magazin sayfalarında yer alan iddialar şu ana kadar taraflarca doğrulanmadı.

Ancak yine de asıl ayrılık nedeni merak edilmeye devam ediyor.

İşte ikilinin boşanma hikayesi: 

Bir dönem 'Acemi Cadı', 'Küçük Sırlar' ve 'Muhteşem Yüzyıl' gibi yapımlarda rol alan 34 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur, şu sıralar sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Merve Boluğur, şimdilerde Murat Dalkılıç yüzünden psikolojisinin bozulduğu algısıyla öne çıkıyor.

Merve Boluğur, bir zamanlar başka isimlerle anılsada şarkıcı Murat Dalkılıç ile Bodrum'da bir plajda görüntülendi.

Görüntüler üzerine ikili hakkında aşk iddiaları ortaya atıldı.

Ancak Merve ve Murat "Aramızda aşk yok, dostluk var" diyerek dedikoduları yalanladı.

İlerleyen zamanlarda dostlukları aşka dönüşen çift, beraberliklerini saklamayı bıraktı.

Murat Dalkılıç, bir gün konser esnasında Merve için yazdığı şarkıyı sevgilisinin gözlerine bakarak binlerce kişinin önünde söyledi.

Merve'nin konser esnasında duygulanmasına sebep olan şarkının adı "Uğur"du.

Çiftin aralarından oluşan duygusal bağ ise ilişkilerini bir üst kademeye taşıdı.

Merve-Murat çifti 2015 yılında Adile Sultan Yalısı'nda görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.

Çift, ilişkilerine mutlu mesut devam ederken, Çeşme'de yaşadıkları tartışma evliliklerindeki en büyük kırılmalardan biri oldu.

İddialara göre tartışma sonrası evden çıkan Murat, yakın dostu Eser Yenenler'i aradı.

Yenenler, yakın dostunun sakinleşmesi için evine davet ettikten sonra kız arkadaşlarını da eve çağırdı.

Murat Dalkılıç Merve Boluğur neden boşandı
Murat Dalkılıç Merve Boluğur neden boşandı

 

Yine iddialara göre; Merve, bu ev buluşmasının ardından adeta çılgına döndü. Dedikodular bir şekilde dolaşırken 2017 yılında Merve ve Murat verdikleri boşanma kararıyla evliliklerini sonlandırdı.

AYRILIĞIN SEBEBİ ESER SÖZLERİNE İSYAN ETTİ

İddiaya göre, "Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç Çeşme'de bilinmeyen bir sebepten kavga etti. Eser Yenenler sakinleşmesi için Murat'ı evine davet etti.

İlerleyen saatlerde kız arkadaşlarını da eve çağırdı. O geceden haberdar olan Merve Boluğur çılgına döndü ve boşanma kararı aldı." diye haberler çıkmıştı.

Dalkılıç sosyal medya hesabından, "Eser'i böyle bir şeye alet etmek neden? Hiç üzülmüyor musunuz ya, böyle doğrusunu bilmediğiniz haberleri yazarken?" açıklamasını yaptı.

MURAT DALKILIÇ KİMDİR?

Murat Dalkılıç (d. 7 Ağustos 1983, İzmir), ya da doğum adıyla Sırrı Murat Dalkılıç, Türk şarkıcı, söz yazarı ve oyuncudur.

2008'de "Kasaba" şarkısıyla çıkış yaptı ve 2010'da "La Fontaine", "Külah" ve "Dönmem" gibi şarkılara yer verdiği ilk stüdyo albümü Merhaba'yı yayımladı. Ardından 2012'den başlayarak iki yıl aralıklarla Bir Güzellik Yap, Daha Derine ve Epik albümlerini piyasaya sürdü. Bu çalışmalara dahil edilen "Bir Güzellik Yap", "Kader", "Lüzumsuz Savaş", "Bir Hayli", "Neyleyim İstanbul'u" ve "Derine" gibi şarkılarla Türkiye'de çeşitli müzik listelerine girdi.

Bugüne kadar iki Türkiye Video Müzik Ödülü ve bir Altın Kelebek Ödülü kazanan Murat Dalkılıç, müzikal kariyerinin yanı sıra 2014'te Söyle Söyleyebilirsen yarışmasını sundu ve Sil Baştan dizisinde oynadı.

MERVE BOLUĞUR KİMDİR?

Merve Boluğur, 16 Eylül 1987 yılında İstanbul'da Yugoslav göçmeni bir annenin ve İzmirli bir babanın kızı olarak dünyaya geldi.

Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi'nin hazırlığında kaldı ve bıraktı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. 2006–2007 yıllarında yayınlanan Acemi Cadı dizisinde Ayşegül adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynadı ve bu sayede tanındı. 2007 yılında TRT'de yayınlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül adında bir karakteri canlandırdı.

2009 yılında Star TV'de yayınlanan Kül ve Ateş dizisinde Hayal İsfendiyar adlı karakteri canlandırarak oyunculuğuna devam etti. 2009 yılında Keremcem'in "Yutkunamıyorum" şarkısının klibinde oynadı. 2010 yılında Kolpa'nın "Kadınım" şarkısının klibinde Çağkan Çulha ile birlikte oynadı.

2010–2011 yıllarında yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Ayşegül karakterini canlandırdı. 2011–2013 yıllarında yayınlanan Kuzey Güney dizisinde Zeynep karakterini canlandırdı. Mayıs 2012 yılı itibarıyla Rexona markasının reklam yüzü oldu.

2013–2014 yıllarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Nurbanu Sultan'ı canlandırdı. 2014 yılında Maybelline New York'un ilk Türk marka yüzü oldu.

2017 yılında Murat Dalkılıç'ın Epik isimli albümünde yer alan Boya Gitsin şarkısında Dalkılıç ile düet yaptı.

Mart 2018 yılında "Merve Boluğur" adlı kozmetik markasını kurmuştur ve ilk ürünü kırmızı ruj olmuştur. 2020 yılında kendine ait YouTube kanalını kurdu. 2022 yılında "Şşşşttt" isimli teklisini YouTube kanalından yayınladı.


 

Yorumlar