Mert Ramazan Demir kimdir, Yalı Çapkını Ferit kim?

Mert Ramazan Demir kimdir, Yalı Çapkını Ferit kim, gerçekte kimi temsil ediyor, bu ve buna benzer sorular merakla cevap arıyor.

Google Haberlere Abone ol
Mert Ramazan Demir kimdir, Yalı Çapkını Ferit kim?

Mert Ramazan Demir kimdir, Yalı Çapkını Ferit kim, karakteri canlandıran oyuncunun biyografisi merak edilirken, karakterin kimi temsil ettiği soruları da en çok cevabı aranan sorular oldu. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını dizisinde "Ferit" karakterinin hangi ünlü iş adamının oğlu olduğu magazin dünyasında merakla soruşturuluyor. 

Yalı Çapkını dizisinde Ferit, aslen Gaziantepli olan (Gerçekte farklı bir il olabilir) Halis Ağa'nın işe yaramaz, huvarda torunudur. Yaptığı çapkınlıklar en son, geleneklerine bağlı bir şekilde yaşayan aileyi zor durumda bırakır. Aile de geleneklerine uygun bir şekilde memleketten gelin almaya karar verir. Ancak bu gelin alma süreci son derece sancılı geçiyor. İki genç kızın hayatını alt üst ediyor. "Küçük hayatlar" olarak görülen bu genç kızların hiçbir kararlarına saygı duyulmuyor. Dizide Ferit karakterini Mert Ramazan Demir oynuyor. Peki, Mert Ramazan Demir kimdir, kaç yaşında?

Mert Ramazan Demir kimdir, Yalı Çapkını Ferit kim
Mert Ramazan Demir - Yalı Çapkını Ferit

 

Mert Ramazan Demir, Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterine hayat verecek. Ferit, Halis Ağa'nın torunu, Orhan ve Gülgün'ün küçük oğlunu canlandıracak. Peki, Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir kimdir? Mert Ramazan Demir kaç yaşında, nereli?

Mert Ramazan Demir kimdir, Yalı Çapkını Ferit kim
Mert Ramazan Demir - Yalı Çapkını Ferit

 

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir hakkında araştırmalar yapılıyor. OGM Pictures'ın yapımını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ise Afra Saraçoğlu ve Çetin Tekindor gibi isimler yer alıyor. Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir kimdir? Mert Ramazan Demir kaç yaşında, nereli?

YALI ÇAPKINI'NIN FERİT KİMDİR?

Halis Ağa'nın torunu, Orhan ve Gülgün'ün küçük oğlu. Ferit şeker hastasıdır. Hem hastalığı hem evin küçük oğlu olması sebebiyle daha çocukluktan itibaren fazlaca şımartılmış ve çoğu isteğine evet denilmiştir. Üniversiteyi yurt dışında okuması sebebiyle de ailenin kurallarını çok fazla içselleştirememiştir. Bu kurallarla çatışma halindedir. Yakışıklı, uçarı, deli dolu, eğlenceli ve çapkındır fakat henüz hiç aşık olmamıştır.

MERT RAMAZAN DEMİR KİMDİR?

Mert Ramazan Demir, 1998 İstanbul doğumludur. Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio'da eğitim aldı.

Beyazperdede rol aldığı ilk film, yönetmenliğini Sonia Nassery Cole'ün yaptığı "I Am You"da başrolü Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile paylaştı. 2020'de yayınlanan, yönetmenliğini Can Evrenol'un yaptığı "Çıplak" isimli mini dizinin başrolünde yer aldı. Mert Ramazan Demir, "Öğretmen" dizisinde rol almıştır.


 

Yorumlar