Mert Başaran kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Mert Başaran kimdir, nerelidir, kaç yaşında soruları bu aralar başta Sözcü TV izleyenler olmak üzere birçok kesim tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Mert Başaran kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Mert Başaran'ın kim ve nereli olduğu soruları bu aralar merakla soruluyor. Sözcü TV izleyicisi başta olmak üzere son dönemlerde tartışma programlarını izleyenlerin en çok karşılaştığı isimlerden biri de Mert Başaran oluyor.

MERT BAŞARAN KİMDİR, NERELİDİR, KAÇ YAŞINDA?

Mert Başaran, 1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına İstanbul'da yer alan İstek Vakfı Bilge Kaan Koleji'nde burslu olarak devam etmiş, ortaokul ve lise eğitimini bu okulda tamamlamıştır. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur​​​​.

Meslek hayatına atılan Başaran, DHL, Kuhne+Nagel, Arkas, Türk Telekom gibi tanınmış firmalarda satış müdürlüğü pozisyonlarında görev almıştır. 2016 yılında Remax ile iş birliğine başlamış ve yatırımcı müşterilere odaklanmıştır. Özellikle arazi ve arsa yatırımı konusunda danışmanlık yapmakta olan Başaran, bu alanda yatırımcılara rehberlik etmektedir​​​​.

Mert Başaran kimdir nerelidir
Mert Başaran

 

Mert Başaran, mesleki kariyerinde tasarruf ve arazi danışmanlığı alanlarında da uzmanlaşmıştır. Yatırım ve finans alanında edindiği deneyim ve bilgi birikimiyle tanınan Başaran, hem ulusal hem de uluslararası alanda bilinen bir isim haline gelmiştir​​.

 

Yorumlar