Mersin'de Büyük Darbe: 'Süleler' Organize Suç Örgütü 'MAHZEN-4' Operasyonuyla Çökertildi

Mersin'de gerçekleştirilen "MAHZEN-4" operasyonu kapsamında, "Süleler" olarak tanınan organize suç örgütüne büyük bir darbe indirildi. Operasyonda örgütün elebaşı da dahil olmak üzere 9 şüpheli yakalandı, silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
Mahzen-4 ile Mersin'de bir çete çökertildi

Mersin'de düzenlenen "MAHZEN-4" operasyonuyla, "Süleler" adıyla bilinen tehlikeli bir organize suç örgütü etkisiz hale getirildi. Operasyon, Mersin polisinin titiz çalışmaları sonucu gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonla ilgili önemli detayları kamuoyu ile paylaştı. Bakan Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Süleler" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini ve operasyonda 9 şüphelinin yakalandığını belirtti.

OPERASYONUN DETAYLARI

Yerlikaya'nın paylaşımına göre, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uzun süredir bu örgütün peşindeydi. Şüpheliler, aralarında kasten adam öldürme, iş yerine, ikamete ve araca kurşunlama, uyuşturucu madde ticareti, nitelikli dolandırıcılık, silah ve mühimmat kaçakçılığı gibi birçok suçun bulunduğu çıkar amaçlı suç örgütü kurma faaliyetleri içinde oldukları tespit edildi.

Operasyonlarda, 5 adet ruhsatsız tabanca, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, çok sayıda fişek ve balistik yelek ele geçirildi. Bu başarıyla, Mersin'deki huzur ve güven ortamının korunması adına önemli bir adım atılmış oldu.

Gerçekleşen operasyon, devletin organize suçlarla mücadeledeki kararlılığını ve etkinliğini bir kez daha göstermiş oldu. Mersin polisinin başarısı, diğer suç örgütlerine de caydırıcı bir mesaj olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar