Mersin'de bir evde 5 kişinin ölü bulunması

- Evlerinin damlarında ölü bulunan aynı aileden 3'ü çocuk 5 kişinin cenazesi defnedildi - Yaşamını yitiren 17 yaşındaki Onur Kaya'nın bu yıl İlahiyat Fakültesini kazandığı öğrenildi

Google Haberlere Abone ol
Mersin'de bir evde 5 kişinin ölü bulunması

MERSİN (AA) - Mersin'de evlerinin damında ölü bulunan aynı aileden 3'ü çocuk 5 kişinin cenazesi, toprağa verildi.

Merkez Akdeniz ilçesinde iki katlı evlerinin damında dün cansız bedenleri bulunan baba Mehmet (42), anne Zehra (35), çocukları Onur (17), Rabia (12) ve Esmanur (5) Kaya'nın cenazesi, aile yakınları tarafından Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından alınıp kentte getirildi.

Toroslar ilçesindeki Güneykent Mezarlığı'na getirilen baba Mehmet ve oğlu Onur, ardından anne Zehra ve Rabia ile son olarak 5 yaşındaki Esmanur'un cenaze namazları kılındı. Cenazeler daha sonra yan yana toprağa verildi.

Cenazeye, aile yakınlarının yanı sıra AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve vatandaşlar katıldı.

Öte yandan yaşamını yitiren çocuklardan 17 yaşındaki Onur Kaya'nın bu yıl İlahiyat Fakültesini kazandığı ve kayıt yaptıramadığı öğrenildi.

Psikolojik sorunları olduğu belirtilen baba Mehmet Kaya'nın da yaklaşık 1 haftadır ilaçlarını kullanmadığı öne sürüldü.

- Olay

İlçeye bağlı Gündoğu Mahallesi 5726. Cadde'deki iki katlı bir ikamette cinayet olduğu bilgisi üzerine adrese giderek arama yapan polis ekipleri, evin damında 3'ü çocuk 5 kişinin cansız bedenini bulmuştu.

Yapılan kimlik tespit çalışmalarında ölenlerin baba Mehmet, anne Zehra, çocukları Onur, Rabia ve Esmanur Kaya olduklarını belirlenmişti.

Ekipler, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen babanın cinnet getirip damda yatakta yatan eşi ve çocuklarını tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiği belirtilmişti.

Yorumlar