Mersin Büyükşehir Belediyespor galibiyet serisi yakalamak istiyor

- Genel menajer Aydın: "Takımımıza güveniyoruz ve neler yapabileceğimizi biliyoruz. En kısa sürede toparlanıp ligde galibiyet serisi yakalamayı hedefliyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediyespor galibiyet serisi yakalamak istiyor


MERSİN (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyespor'un genel menajeri Melahat Aydın, ligde galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirtti.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu deplasmanda oynadıkları Yakın Doğu Üniversitesi maçını 75-56 kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Şanssız bir mağlubiyet aldıklarını belirten Aydın, "Zaman zaman böyle mağlubiyetler oluyor. Takımımıza güveniyoruz ve neler yapabileceğimizi biliyoruz. En kısa sürede toparlanıp ligde galibiyet serisi yakalamayı hedefliyoruz." dedi.

Aydın, sahalarında oynayacakları Hatay Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladıklarını, bu karşılaşmayı kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını vurguladı.

Rakiplerinin iyi bir takım olduğunu aktaran Aydın, "Rakibimiz ligde alt sıralarda görünüyor olsa da iyi bir takım. Bizi zorlu bir maç bekliyor. Rakibin gücünü bilerek oynayacağız ancak biz de çok iyi bir takımız. Taraftarımızın da desteğiyle bu maçtan galip ayrılacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

Yorumlar