Mersin Büyükşehir Belediyespor, Avrupa'da ilk peşinde

- Genel menajer Aydın: "Bu hafta sahamızda karşılaşacağımız Çek Cumhuriyeti temsilcisi USK Prag maçından mutlak galibiyet istiyoruz. Bu maçı kazanarak, Avrupa'da ilk galibiyetimizi almayı hedefliyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediyespor, Avrupa'da ilk peşinde

MERSİN (AA) - Mersin Büyükşehir Belediyespor'un genel menajeri Melahat Aydın, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde bu hafta sahalarında oynayacakları USK Prag maçında mutlak galibiyet istediklerini belirterek, "Bu maçı kazanarak Avrupa'da ilk galibiyetimizi almayı hedefliyoruz." dedi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şanssız bir şekilde ilk 2 maçı da kaybettiklerini ancak ligde oynadıkları 3 maçın 2'sini kazanmayı bildiklerini söyledi.

Lige zor bir fikstürle başladıklarını ve hafta içinde Avrupa, hafta sonunda lig maçı olması nedeniyle yoğun bir dönem geçirdiklerini belirten Aydın, şöyle konuştu:

"Ligde ilk hafta Beşiktaş'ı evimizde yendikten sonra evimizde Fransa'nın BLMA takımıyla karşılaştık. Bu maçta şanssız bir şekilde yenildik ve Galatasaray deplasmanında maça çıktık. Avrupa'nın yorgunluğundan dolayı bu maçı da kaybettik. Ardından bu kez Rusya'ya gittik. Orada da iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen Dinamo Kursk'a yenildik. Tabii dinlenmeye fırsat bulamadan bu kez ligde oynadığımız Bellona AGÜ maçına odaklandık. Bu maçı mutlak kazanmak zorundaydık ve taraftarımızın desteğiyle kazandık. Bundan sonra hem Avrupa hem de ligde hiçbir maçımızı kaybetmememiz gerekiyor."

Avrupa'da bu hafta galibiyet almak istediklerini vurgulayan Aydın, "Bu hafta sahamızda karşılaşacağımız Çek Cumhuriyeti temsilcisi USK Prag maçından mutlak galibiyet istiyoruz. Bu maçı kazanarak Avrupa'da ilk galibiyetimizi almayı hedefliyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediyespor, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu üçüncü maçında 9 Kasım Çarşamba günü saat 18.30'da sahasında USK Prag ile karşılaşacak.


Yorumlar