Mersin Büyükşehir Belediyespor arayı değerlendirecek

- Genel menajer Aydın: "Lig ve Avrupa maçları üst üste geldiği için takımın dinlenmeye fırsatı olmadı. Şimdi milli maç için verilen arayı iyi bir şekilde değerlendireceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediyespor arayı değerlendirecek


MERSİN (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyespor'un genel menajeri Melahat Aydın, lig ve Avrupa maçları üst üste geldiği için takımın dinlenmeye fırsatı olmadığını belirterek, "Şimdi milli maç için verilen arayı iyi bir şekilde değerlendireceğiz." dedi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son olarak Girne Üniversitesi'ni deplasmanda 79-68 yendiklerini anımsattı.

Ligde oynadıkları 4 maçtan 3'ünü kazandıklarını vurgulayan Aydın, "Ligin ilk haftasında evimizde ağırladığımız Beşiktaş'ı yenerek lige iyi bir başlangıç yaptık. Daha sonra deplasmanda Galatasaray'a karşı kaybettik. Bu maçtan sonra oynadığımız Bellona AGÜ ve Girne Üniversitesi maçlarından galibiyetle ayrıldık. Ligde iyi bir performans yakaladık." dedi.

Aydın, Avrupa maçlarına daha iyi konsantre olup ligde yakaladıkları başarıya orada da ulaşmak istediklerini vurgulayarak, "Lig ve Avrupa maçları üst üste geldiği için takımın dinlenmeye fırsatı olmadı. Şimdi milli maç için verilen arayı iyi bir şekilde değerlendireceğiz. Önce sahamızda Adana ASKİ'yi, ardından da FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde deplasmanda karşılaşacağımız İtalyan ekibi Beretta Famila'yı yenmek istiyoruz." diye konuştu.

Aydın, iyi bir takım olduklarını ancak şanssızlık nedeniyle bazı maçları kaybettiklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar