Meral Akşener'den CHP'ye: Artık midem bulanıyor

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, CHP'nin jest taleplerine karşılık, "Artık midem bulanıyor" ifadeleriyle tepki verdi.

Google Haberlere Abone ol
Meral Akşener'den CHP'ye: Artık midem bulanıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Balıkesir" ile ilgili yapmış olduğu jest talebini değerlendiren Akşener, CHP'nin bu tür taleplerinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

"SİYASETİN ÇİRKİN YÜZÜ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ"

Akşener, siyasi ittifaklar konusunda yaşanan başarısızlıklara değinerek, İYİ Parti'nin bağımsız ve özgür bir şekilde seçime girmeye karar verdiğini belirtti. Siyasetin çirkin yüzüne ilk kez bu kadar yakından şahit olduğunu ifade eden Akşener, "30 yıldır politikada varım, böylesine bir çirkinliğe ilk defa rastlıyorum" dedi.

"CHP'NİN JEST TALEPLERİNDEN MİDEM BULANIYOR"

CHP'nin jest taleplerine açıkça tepki gösteren Akşener, "Ben CHP'nin bu jest isteme işlerinden bıktım usandım, midem bulanıyor artık" şeklinde konuştu. CHP yöneticileri ve milletvekilleriyle her zaman saygı çerçevesinde hareket ettiklerini vurgulayan Akşener, yaşananlar karşısında duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi.

"BİLGİLENDİRME VE KARŞILIKLI SAYGI ÇAĞRISI"

Akşener, geçmişte yaşanan ittifak süreçlerine ve milletvekili transferlerine dair anılarını paylaşarak, bu konularda CHP'den beklenen teşekkürün gelmediğini söyledi. Balıkesir ve Antalya örneklerini vererek, karşılıklı saygı ve bilgilendirme öneminin altını çizdi.

Yorumlar