Menajerimi Arayın (Call My Agent) Star Tv'de

Başrollerinde Tuba Büyüküstün'ün olacağı yerli 'Call My Agent' yakında Star TV'de başlıyor. Dünyaca ünlü dizi 'Call My Agent' Star Tv'de yayınlanacak.

Menajerimi Arayın (Call My Agent) Star Tv'de - Sayfa 1

Fransız yapımı 'Call My Agent' dizisinden uyarlanan yerli dizi Star Tv'de yayınlanacak. Başrollerinde Tuba Büyüküstün yer alıyor. 

Menajerimi Arayın (Call My Agent) Star Tv'de - Sayfa 2

Yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran ‘Call My Agent’ isimli dizi, çok yakında yeni adı ve birbirinden sürpriz oyuncularıyla Star Tv’de başlıyor. Dizide Tuba Büyüküstün ilk kez kendini oynayarak izleyici karşısına çıkacak. 

Yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran ‘Call My Agent’ isimli dizinin, ‘Ay Yapım’ imzalı Türkiye uyarlaması çok özel bir sürprizle seyirci karşısına çıkacak. Dünyanın her yerinden büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, dizinin ilk bölümünde kendi kimliğiyle konuk olacak. Ünlü oyuncular ve menajerlerinin dünyasını tüm açıklığıyla anlatan ‘Call My Agent’, dünya üzerinde izlenme rekorları kırıyor. Dizinin Türkiye uyarlaması ise şimdiden büyük merak konusu. Proje boyunca hikayeye konuk olacak ünlü isimlerden ilki olan Büyüküstün, çekimlerin başlamasıyla birlikte sete çıkacak. 

Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleme aldığı projenin yönetmenliğini Ali Bilgin üstleniyor.

Projenin oyuncu kadrosuna ise şu isimler yer alıyor:

Barış Falay

Menajerimi Arayın (Call My Agent) Star Tv'de - Sayfa 3

Canan Ergüder

Menajerimi Arayın (Call My Agent) Star Tv'de - Sayfa 4

Fatih Artman