Melisay Tosun kimdir (sahte gelinler) nerelidir, Emirhan kimdir?

Melisay Tosun sahte gelin iddiasıyla çıktığı programda ortaya çıkan bilgiler sonrasında gündem oldu. Peki, kimdir bu Melisay Tosun veya onu kaçıran Emirhan?

Google Haberlere Abone ol
Melisay Tosun kimdir, nerelidir Sahte Gelin

Sahte gelin Melisay Tosun'un yaptıklarını duyanlar hayretler içerisinde kalıyor. Çocuk yaşta çetelerin ağına düşen Tosun, kendisine yöneltilen suçlamaların hiçbirini kabul etmeyerek direniyor. 

Aralarında İzmir, İstanbul, Balıkesir, Afyon, Muş, Van, Sivas, Ağrı, Kars, Uşak gibi illerin de bulunduğu birçok ilde sahte evlilik yaparak birçok insanı dolandıran Melisay Tosun'un yaptıklarını duyanlar kulaklarına inanamıyor. 

Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmazla Vazgeçme programında yaşananlar duyanları hayretler içerisinde bırakıyor.

Melisay Tosun kimdir, nerelidir Türkiye sahte gelin vakasını konuşuyor

Programa annesiyle birlikte katılan Melisay'ın henüz 16 yaşındayken sahte evlilik çetesine katıldığı ileri sürüldü. 

İddiaya göre çetenin bulduğu kişilerle evlilik yapan Melisay, daha sonra evlendiği kişileri dolandırarak kayıplara karışıyor. Bu yöntemle Türkiye'nin farklı illerinden onlarca mağdur vatandaş var. 

Melisay'ın canlı yayında, Didem Arslan Yılmaz, avukatlar ve mağdurların ısrarlarına rağmen yaptıklarını inkar yoluna gitti.

Hakkındaki hiçbir iddiayı kabul etmeyen Melisay Tosun, bütün iddialara, "Hayır" cevabını verdi.

Melisay Tosun kimdir, nerelidir Türkiye sahte gelin vakasını konuşuyor

Melisay Tosun'un annesi Dilek Köse, kızının 2018 yılında Emirhan isimli bir kişiyle, henüz 16 yaşındayken kaçıp evlendiğini, daha sonra da 18 yaşına girdikten sonra Balıkesir, Uşak ve Afyon illerinde sahte gelin olarak evlendirildiğini söyledi.

Kızının "sahte evlilik çetesi"ne katıldığını belirten anne Dilek Köse, kızını kurtarmak istediğini söylüyor; ancak kızı annesininin hiçbir dediğini yapmıyor, aksine yaşananlardan annesini sorumlu tutuyor.

Öte yandan mağdur olduklarını belirten bir baba ve oğlu Afyonkarahisar'dan gelerek programa konuk oldu.

Baba M.G, oğlu O'ya kız bulmak için çok uğraştıklarını, bunun için aracılar vasıtasıyla Van'ın Başkale ilçesinde bir kız bulduklarını ve gidip ailesinden istediklerini söyledi.

Baba G, Melisay'ın ailesi olarak tanıttığı kişilerin 30 bin TL başlık parası istediğini, bu parayı verdikten sonra Afyon'a döndüklerini burada ayrıca 20 bin liralık da ziynet eşyası aldıklarını ancak Melisay'ın nikah yapılmadan kaçarak izini kaybettiğini söyledi.

Baba G, Melisay ile Emrah isimli birinin telefon üzerinde sık sık yazıştıklarını, Melisay'ın karşısındaki kişiye, "Uyku ilacı verdim ancak etkilemiyor bunları" dediği, karşısındaki kişinin de, "O zaman fare ilacı ver öldür, kurtul o evden" dediğini ileri sürdü.

Melisay Tosun'un annesi Dilek Köse

 

Programa Balıkesir'den bağlanan Şengül Yaman isimli başka bir mağdur yakını ise, Melisay'ın evlenme vaadiyle oğlu Ali'yi dolandırdığını söyledi.

Şengül Yaman, oğlu Ali'yi evlendirmek için buldukları kız için Buş'a gittiklerini, burada Melisay'ın babası olduğu ileri sürülen kişiye 150 bin lira başlık parası verdiklerini ardında düğün yaptıklarını, ancak düğünden bir hafta sonra Melisay'ın evden kaçtığını söyledi.

Melisay, kendisini teşhis eden bütün mağdurlara rağmen iddiaların hiçbirini kabul etmeyerek, annesi dahil herkesin kendisine iftira attığını ileri sürdü.

EMİRHAN DA PROGRAMA KATILDI, GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan Melisay'ı kötü yollara düşürmekle suçlanan Emirhan isimli genç de programa davet edildi. Programa katılan Emirhan, kısa süre sonra hiç beklemediği bir gelişmeyle sarsıldı. Emirhan, 3 yıl önce taciz ettiği genç kızın ihbarıyla polis tarafından gözaltına alındı. İddiaya göre Emirhan 3 yıl önce Yalova'da 9 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz etti. Gözaltı işlemleri hala devam ediyor. 

MELİSAY TOSUN ASLEN NERELİDİR, MEMLEKETİ NERESİ?

Programa katılan Melisay Tosun'un nereli olduğu seyirci tarafından sıklıkla merak ediliyor. 

Melisay Tosun'un ailesi yani annesi Antalya'nın Serik ilçesinde ikamet ediyor. Ancak ailenin aslen nereli olduğu ise bilinmiyor.

 

Yorumlar

Merve onaran Banada emirhan teklif eti onu
havin Sana çüş pes melisay
isim vermeyecem ben bu kızı Melisay yı gözüm tutmadı melisay Serkan dan korktuğu için böyle söylüyor Serkan bey bence tehdit ediyor çünkü bildiğini saklıyor
mason kamal'lere KUL OLMUŞLAAAAARR YAZIKLAR OLACAAAAAAK SİZLEREEEEE