Meliha Yıldız babası kimdir? Meliha Yıldız kimin kızı, nerelidir, kaç yaşında?

Meliha Yıldız'ın babasının kim olduğu soruları bu aralar merakla sorulurken, Yıldız'ın kim ve nereli olduğu da merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Meliha Yıldız babası kimdi? Yıldız kimin kızı?

Meliha Yıldız babası kimdir sorusu en çok merak edilen konulardan oldu. Yayınladığı kitap ile tekrar gündeme gelen Meliha Yıldız’ın yaşadığı içler acısı hayat okurlar tarafından merak ediliyor. Babası tarafından cinsel istismara uğrayan Meliha Yıldız’ın babası kimdir, sorusu ve hakkında merak edilen diğer detayları yazımızda bulabilirsiniz.

MELİHA YILDIZ’IN BABASI KİMDİR?

1975 doğumlu olan Meliha Yıldız, toplumumujda konuşulmaktan kaçınılan ensest ilişkilere dikkat çekerek bu konunun toplum tarafından konuşulması gerektiğini savundu. 40 Yaşında yayınladığı video ile bu konuya değindi ve yaşadığı istismarı anlattı.

Meliha Yıldız babası kimdir? Meliha Yıldız kimin kızı, nerelidir, kaç yaşında?
Meliha Yıldız babası kimdir?

 

8 yıl boyunca babsının tacizi ile karşı karşıya kaldığını söyleyen Yıldız, babasının komşuları ve aile tarafından iyi tanınan ve bilinen bir adam olduğunu söyledi. Babasının yaptığı istismarı itiraf edebilmesinin tam 40 yıl aldığını söyleyen Yıldız, kendi durumunda olup konuşmaya çekinin kadınlara örnek olmak istediğini söyledi.

MELİHA YILDIZ KİMDİR?

Meliha Yıldız, 1975 yılında doğdu. Çocukken 8 yıl boyunca babasının cinsel istismarına uğradı, ancak bunu 44 yaşında yayınladığı bir video ile itiraf edebildi. Kendini bu konuda çalışmalar yapan aktivist olarak nitelendiren Yıldız, mağduriyetinin örnek olmasını istediğini söyledi. Meliha Yıldız’ın melihayildiz.org adresinde bir web sitesi var ve burada ‘çocuğun cinsel istismarı’ ile ilgili yaptığı çalışmaları paylaşıyor. Ayrıca ‘Kutsal Tecrit’ isimli kitabında yaşadıklarını kaleme alan Yıldız, susturulmak istemiyorum, bu sessiz bir tecrit diyerek kitabını tanıttı. Çocukları korumak adına bu yola çıktığını söyleyen Yıldız ‘Başka çocuklar bunu yaşamasın’ diyerek artık tecrit edilmek istemediğini söyledi. Güçlü kadınlar görmek bana iyi geldi, başka kadınlarda benden ilham alsın istedim diyen Yıldız kendine ait web sitesinde bu konu ile ilgili yaptığı çalışmalarını sergiliyor.

Meliha Yıldız’ın babası fabrika işçisi çevresi tarafından iyi bilinen ve çevresine göre eğitimli görülen bir kişidir. Annesi ev hanımıdır. Anne ve babası görücü usulü ile evlendirilmiş. Babası ortaokulu bitirmiş ve eğitimli kategorisinde değerlendirilen biridir.

Yorumlar