Meksika'da araç içinde 8 ceset bulundu

ACAPULCO (AA) - Meksika'nın güney eyaleti Guerrero'daki bir otobanda, arazi aracı içinde işkence edildikten sonra boğularak öldürülmüş 8 erkek cesedi bulundu....

Google Haberlere Abone ol
Meksika'da araç içinde 8 ceset bulundu

ACAPULCO (AA) - Meksika'nın güney eyaleti Guerrero'daki bir otobanda, arazi aracı içinde işkence edildikten sonra boğularak öldürülmüş 8 erkek cesedi bulundu.

Guerrero Eyalet Güvenlik Sözcüsü Roberto Alvarez, eyaletin başkenti Chilpancingo yakınlarındaki bir otoban kenarına terk edilmiş arazi aracı içinde boğularak öldürülmüş 8 erkek cesedi bulduklarını açıkladı.

Alvarez, 25-35 yaşları arasında oldukları tahmin edilen kurbanlarda "gözle görülür işkence izleri" bulunduğunu belirterek, kurbanların tam olarak ne şekilde boğulduklarına dair bilgi vermedi.

Uyuşturucu çetelerinin, kurbanlarını koli bandıyla boğarak infaz ettiği bölgede, olayın çeteler tarafından yapıldığı tahmin ediliyor.

Uyuşturucu kartellerinin yoğun çatışmaları, insan kaçırmaları ve infazlarına sahne olan eyalette, öldürüldükten sonra yol kenarı, çöp tenekesine gibi yerlere atılmış insan cesetleri bulunuyor.






Yorumlar