Mehmetçik Resulayn'da çocukları sevindirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin kuzeyinde başlatılan terör operasyonlarının ardından bölgede hayat normalleşmeye başladı. TSK'dan önce bölgede büyük acılar yaşanırken şimdi ise çocuklar top koşturup eğleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Mehmetçik Resulayn'da çocukları sevindirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu tarafından Suriye'nin kuzeyinde yer alan terör koridorunun yok edilmesi ve bölgenin teröristlerden arındırılması için başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın en seveninlerdinden biri de çocuklar.

Mehmetçik, Suriye'nin kuzeyinde bölgelerde teröristleri hedef aldığından bu yana teröristlerin de hedefinde hep siviller vardı.

TSK ve SMO operasyonlara başladığında ağır darbe alan terör örgütü bölgeden çekildiğinde büyük yıkımlar ve acılar bıraktı.

ÇOCUKLAR TÜRK ASKERİYLE MUTLU

Ancak çocukların şimdilerde yüzü biraz olsun gülüyor. Bunun sebebi yine Türk askeri...

Kahraman Mehmetçik, Resulayn'da güvenliği sağlamanın yanı sıra geçirdikleri zor günleri unutmaları için bölgede bulunan çocukların oyunlarına eşlik ediyor.

TOP KOŞTURUYORLAR

Asker ağabeyleriyle birlikte top koşturan çocuklar, hem mutlu oluyor hem de geçmişi unutmaya çalışıyor.

MEHMETÇİK MORAL DEPOLUYOR

Mehmetçiğin bu desteğini fark eden minikler, onlara asker selamı ile karşılık veriyor. Bu da Mehmetçiğe moral ve motivasyon kaynağı oluyor.

Yorumlar