Mehmet Şef'ten sonra Somer Şef de ayrılıyor, MasterChef Türkiye'de yeni dönem başlıyor

MasterChef Türkiye yarışmasının ünlü şeflerinden Mehmet Yalçınkaya'nın ayrılık haberinden sonra bir ismin daha programa veda edeceği öğrenildi. Veda edecek ismin yerine gelen isim de şimdiden konuşulmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Şef'ten sonra Somer Şef de ayrılıyor

MasterChef Türkiye yarışmasının üçlü jüri ekibi dağılıyor. Mehmet Şef'in programdan ayrılacağı aylar öncesinden duyurulmuştu. Şimdi de Somer Şef'in mutfağa veda etmeye hazırlandığı öğrenildi. 

MasterChef Türkiye’deki ayrılık haberi izleyiciyi şoke etti. Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun yaptığı yarışmada iki jüri üyesinin yarışmaya veda edeceği iddia edildi.

MasterChef Türkiye geçtiğimiz günlerde final yaptı. Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun oturduğu program, 2022 sezonunda da ekranlarda fırtınalar estirdi.

Mehmet Şef'ten sonra Somer Şef de ayrılıyor
Mehmet Şef'ten sonra Somer Şef de ayrılıyor

 

All Star formatıyla birbirinden başarılı eski yarışmacılarını konuk edecek programla ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Ekranların fenomen yarışmasında önümüzdeki sezon iki şefin kadroda yer almayacağı öne sürüldü.

Ayrılık kararı alan ünlü şefin bazı anlaşmazlıklar nedeniyle programda yer almak istemediği iddia edildi. Öten yandan TV8’in sahibi Acun Ilıcalı'nın teklif götüreceği yeni şef de belli oldu.

Yoğun çekim programı nedeniyle restoranına ve özel hayatına yeterince vakit ayıramayan Şef Mehmet Yalçınkaya’nın aldığı ücretten memnun olmadığı ileri sürüldü. İddiaların devamında Yalçınkaya’nın yerine ünlü şef Ömür Akkor’un geleceği belirtildi.

Mehmet Şef'ten sonra Somer Şef de ayrılıyor
Mehmet Şef'ten sonra Somer Şef de ayrılıyor

 

Ömür Akkor ile küs olan kardeşi Yunus Emre Akkor’u Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni’nde barıştırmış, “Artık dargınlık yok” demişti.

İddiaya göre MasterChef Türkiye jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun da başarılı yarışmacıların yer alacağı All Star’da yer almayacağı öğrenildi. Ünlü şefin restoranlarıyla ilgilenmek için dört ay içerisinde Avusturalya'ya kesin geri dönüş yapacağı öne sürüldü.


 

Yorumlar