Mehmet Nane kimdir, biyografisi, kaç yaşındadır

Mehmet nane kimdir, biyografisi, kaç yaşındadır. sorularının yanıtı araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Nane kimdir, biyografisi, kaç yaşındadır

Mehmet Nane, Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan Carrefoursa Genel Müdürü iken görevinden ayrılarak Pegasus Hava Yolları'na CEO oldu. 

1984 yılında Tarsus Amerikan Koleji’nden mezun olan Mehmet Nane, öğrenim hayatına Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde devam etti. Daha sonra buradan mezun olan Nane, İskoçya Heriot-Watt University Uluslararası Bankacılık ve Finans bölümünü bitirdi.

Emlak Bankası’nda 1988 yılında memur olarak profesyonel iş hayatına başlayan başarılı iş adamı, 1993 yılında Demirbank ve Demir Yatırım’da Müdür, 1997’de Sabancı Holding Planlama ve İş Geliştirme Dairesi’nde Daire Başkan Yardımcısı, 2002’de Sabancı Holding Perakende Grup Başkanlığı’nda Direktör ve 2004’te Sabancı Holding’de Genel Sekreter oldu.

BAŞARILARLA DOLU İŞ HAYATI

Türkiye'nin en büyük teknoloji şirketlerinden TeknoSA’nın kurucu Yönetim Kurulu başkanı olan Nane, 2000 yılı Mart ayından 2005 yılı Nisan ayına kadar TeknoSA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Mehmet T. Nane; Nisan 2005-Haziran 2013 tarihleri arasında TeknoSA Genel Müdürü olarak görev yapmıştır. 25 Temmuz 2013'ten itibaren CarrefourSA Genel Müdürü olarak görev yapmaktaydı.

PEGASUS'A GEÇTİ

Sabancı Holding bünyesinde bulunan pek çok şirkette yöneticilik yapan Nane, daha sonra Pegasus Hava Yolları CEO'su oldu.

Yorumlar