Mehmet Akif Alakurt ne dedi? İşte tepki çeken o paylaşım

Adanalı dizisi ile ismini duyuran eski oyuncu Mehmet Akif Alakurt yine skandala imza attı. Daha önce kadınlarla ilgili yaptığı bir paylaşımla tepkileri üzerine çeken Alakurt, geri adım atmak yerine daha da ileriye gitti. Peki, Mehmet Akif Alakurt ne dedi?

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Akif Alakurt ne dedi? İşte tepki çeken o paylaşım

Son zamanlarda sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Mehmet Akif Alakurt yine tepki çekecek skandal bir paylaşıma imza attı. 

Adanalı dizisi ile tanınan Mehmet Akif Alakurt, bir takipçisinin attığı mesajın ekran görüntüsü ile birlikte kendi yorumunu yazarak paylaştı. 

Alakurt'un ifadeleri yine tepki çekmesine neden oldu.

TÜRK KADININA HAKARET

Daha öncede sosyal medya hesabından "Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve hep 'Ben de öyle düşünüyorum' diyen. Zamanla esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin." şeklideki paylaşımı ile gündeme gelen ve toplumun her kesiminden tepki gören Alakurt geri adım atmadı. 

"10 YAŞIMDAN BERİ..."

Türk kadınına hakaret ettiği için toplumun her kesiminden tepki gören oyuncu Mehmet Akif Alakurt, bir süre sessizliğini sürdürürken kendisini haklı bularak mesaj atan bir hayranının mesajına verdiği cevapla yeniden gündeme geldi. 

Alakurt, kendisine "Reis bayanlara bir eleştiri yaptın hepsini nasıl üstüne alındı. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar dememişler boşuna" şeklinde mesaj gönderen takipçisinin mesajını ekran görüntüsü alarak "10 yaşından beri kızların üstündeyim arkadaşım ciğerlerini biliyorum" yorumuyla birlikte paylaştı.

Kaynak: Sonhaberler.com

Yorumlar