Mehmet Ağar tepki çeken sözler için özür diledi

Mehmet Ağar, Sedat Peker'e cevap verdiği konuşmasında devletin varlığını yok sayan ifadeleri nedeniyle özür diledi.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Ağar tepki çeken sözler için özür diledi

Sedat Peker'in ortaya attığı iddialara cevap veren Mehmet Ağar, kullandığı ifadeler nedeniyle tepki çekince özür diledi. Ağar, "Biz olmasak mafya çöker buralara" şeklindeki ifadeleri nedeniyle tepki çekmişti. Ağar, yaptığı açıklamada bu sözleri nedeniyle özür diledi.

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Sedat Peker'in Yalıkavak Marina hakkındaki iddialarına Sözcü'den Saygı Öztürk'e konuşarak cevap vermişti. Ağar'ın burada kullandığı "Burada biz olmazsak mafya çöker" sözü tartışma yarattı. Devletin kolluk kuvvetleri yok mu sorusu üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Saygı Öztürk'ü hedef alarak "Bu kabul edilebilir değil" mesajı verdi.

Soylu'nun mesajından birkaç saat sonra Ağar'dan özür geldi. Mehmet Ağar, Saygı Öztürk'ün suçu olmadığını söyledi ve özür diledi.

Sedat Peker’in 4. videosu yayında

Ağar şu ifadeleri kullandı:

Bütün eleştirilere hak veriyorum. Olayın kızgınlığından bir sürçi lisan söz konusu. Emniyet mensupları çok değerli arkadaşlarımız. Bizim zamanımızda da çok daha düşük rütbelerde çok başarılı görevleriş yapıyorlardı. 

Bugün Türkiye'de organize suç örgütlerine göz açtırmıyorlar. Benim bu tabiri kullanmam fevkalede yanlıştır.

Bütün meslektaşlarımı incittiğimi düşünüyorum bundan dolayı kalbi olarak özür diliyorum. 

Özellikle sayın içişleri bakanı gerçekten çok takdirle kendisini takip ediyorum. Fevkalede başarılı bir görev sürecini devam ettiriyor. 

Saygı beyi de aradım. Bir haber namusu olan bir gazeteci, bu konuyu da uygun şekilde aktardı. Buradaki kusur da benim. Bütün meslektaşlarımdan özür diliyorum.

Yorumlar

Hayati Beni madur eden dert sahibi yapan mütahit 5 yıldır beni perişan etti 3 yıldır dava devam ediyor siz hangi adaletten bahsediyorsunuz adamlar devlet içinde devlet olmuş mahkeme bile haklılım ispatlanmış delillerle o haldeyken karar veremiyor netice ilahi adalete sıgınacagım