Medya Mahallesi neden yok Ayşenur Arslan nerede?

Halk TV'de Ayşenur Arslan tarafından sunulan Medya Mahallesi programı bugün ekranlara gelmeyince programın seyircisi merak içinde kaldı. Peki, Medya Mahallesi neden yok Ayşenur Arslan nerede?

Google Haberlere Abone ol
Medya Mahallesi neden yok Ayşenur Arslan nerede?

Ayşenur Arslan tarafından Halk TV'de her gün yayınlanan Medya Mahallesi isimli program bugün yayınlanmadı. Programın yayınlanmadığını gören seyirciler, başta Arslan olmak üzere Halk TV camiasına sorular sormaya başladı. Peki, Medya Mahallesi programı neden yok? Ayşenur Arslan'ın programı sonlandırıldı mı? 

Ayşenur Arslan'ın daha önce farklı kanallarda sunduğu son olarak Halk TV ekranlarından hafta içi her gün yayınlamaya başladığı Medya Mahallesi programı bugün beklendiği saatte yayınlanmadı. 

Programın yayınlanmamasıyla ilgili ne Ayşenur Arslan'dan ne de kanal yönetiminden herhangi bir açıklama gelmedi. 

Programın daimi seyircilerinden bazıları sosyal medya hesaplarından Ayşenur Arslan'a, "@AysenurArslantv beden yoksunuz bugün ? #medyamahallesi Bir şey mi oldu ?? Hiç bir açıklama da yok !!" şeklinde sormaya başladı. 

Ancak şu ana kadar programın neden yayınlanmadığıyla ilgili bir bilgi verilmedi.

Ayşenur Arslan, Medya Mahallesi'nde sık sık hükümet aleyhinde yorumlarda bulunarak, bu yönde yorumlara yapabilecek konuklar ağırlıyor.

AYŞENUR ARSLAN'DAN AÇIKLAMA

Medya Mahallesi programının neden yayınlanmadığı öğrenildi. Program, Ayşenur Arslan'ın sağlık sorunları nedeniyle askıya alındı. Ayşenur Arslan, "Sevgili dostlar, beklenmedik bir operasyon için birkaç gün ekranda olamayacağım. Ciddi değil ama acil!! Görüşmek üzere" mesajını paylaştı. 

 

Yorumlar