MediaMarkt Apple ürünlerini indirimli satıyor

MediaMarkt, Apple markalı çeşitli ürünlerde tüketicilere fırsatlar sunacak, ayrıca CLUB üyelerine özel seçili Macbook, iMac ve iPad’lerde de yüzde 5 indirim uygulayacak.

Google Haberlere Abone ol
MediaMarkt Apple ürünlerini indirimli satıyor

MediaMarkt’ta Apple Günleri kampanyası başladı. 8 Aralık tarihine kadar sürecek kampanya ile MediaMarkt, Apple markalı çeşitli ürünlerde tüketicilere fırsatlar sunacak, ayrıca CLUB üyelerine özel seçili Macbook, iMac ve iPad’lerde de yüzde 5 indirim uygulayacak.

Tüketicilerin talepleri doğrultusunda yıl boyunca çeşitli ürün kategorilerinde ve markalarda kampanyalar düzenleyen MediaMarkt, geleneksel Apple Günleri kampanyasını bugün tekrar başlatıyor. 8 Aralık tarihine kadar sürecek kampanyada kulaklıklardan akıllı saatlere, bilgisayarlardan teknolojik aksesuarlara Apple markalı çeşitli ürünlerde fırsatlar sunulacak.

Kampanyada buna ek MediaMarkt CLUB üyelerine özel seçili Macbook, iMac ve iPad’lerde de yüzde 5 indirim fırsatı sunulacak. Tüketiciler ayrıca, MediaMarkt’ın Eskiyi Getir Yeniyi Götür kampanyası ile iPhone 14 Plus’a 13.999 TL’den başlayan fiyatlarla da sahip olabilecek.

Apple Günleri kampanyasında öne çıkan ürünler ve fiyatlarıysa şöyle:

Apple Airpods 2. Nesil ve Şarj Kutusu Kulak İçi Kulaklık 2.499 TL

Apple Watch Series 7 GPS + Cellular, 45mm Akıllı Saat 15.999 TL

Apple MKQX3TU Watch SE 1.Nesil GPS+Cell 40mm Akıllı Saat 5.699 TL

Apple MU8F2TU/A pencil 2. Nesil Tablet Kalemi 2.529 TL

Yorumlar