Meclis TV Erdoğan'ın konuşmasını yarıda kesmişti, nedeni belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meclis'te bugün düzenlenen AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştuğu anda Meclis TV tarafından konuşmasının yarıda kesilerek yerine HDP Grup Toplantısı'nın canlı olarak verilmesi tepkilere neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
Meclis TV Erdoğan'ın konuşmasını yarıda kesmişti, nedeni belli oldu

Meclis TV, AK Parti Grup Toplantısı devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını yarıda keserek HDP Grup toplantısını canlı verdi. Vatandaşlar bu duruma sosyal medya üzerinden tepki gösterirken işi aslı ortaya çıktı.

ERDOĞAN'IN KONUŞMASI GEÇ BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Grup Toplantısı'na geç katılması ve konuşmaya geç başlaması nedeniyle HDP Grup toplantısı ile çakıştığı ve Meclis Tv'nin Erdoğan'ın konuşmasını bu nedenle erken keserek HDP Grup Toplantısı'nı canlı verdiği ortaya çıktı.

HDP'NİN TOPLANTISI CANLI YAYINA ALINDI

Normal şartlarda 11:30'da başlaması planlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması 12.05 geçe başlayınca 13.45'te başlaması beklenen HDP Grup Toplantısı ile çakıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması bu yüzden yarıda kesilerek HDP Grup Toplantısı verilmeye başladı.

1 SAAT 15 DAKİKA SÜRE VERİLİYOR

Parti gruplarında her partiye 1 saat 15 dakika süre veriliyor. Meclis TV de parti liderlerinin konuşmalarını canlı yayınlayarak kamuoyuna aktarıyor.

Yorumlar