MEB telefon numarası ve iletişim aranabilir

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, evden eğitim için kafasında soru işaretleri bulunan velilerin MEB telefon numarası üzerinden arayabileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MEB telefon numarası ve iletişim aranabilir

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, evden eğitim konusunda kafasında soru işaretleri bulunan vatandaşların neler yapması gerektiğini açıkladı.

Bakan Selçuk, evden eğitimin internet ve televizyon kanalları üzerinden online bir şekilde verileceğini belirterek bu konu hakkında merak edilen sorulara Milli Eğitim personeli tarafından cevap verildiğini belirtti. 

Milli Eğitim Bakanlığı telefon numarası ve iletişim kanalları üzerinden evden eğitim ile ilgili gerekli bilgiler alınabiliyor.

MEB telefon numarası 444 0 643 üzerinden arayan veliler merak ettikleri konularda gerekli bilgileri alabiliyor. Ancak Türkiye genelinde 15 milyonun üzerinde ilkokul ve ortaöğretim öğrencisi olduğu düşünüldüğünde bu telefon numarası bazen sağlıklı hizmet veremeyebilir. Bu nedenle telefon numarasını ilk etapta düşüremeyen velilerin telaş etmesine gerek yok. Birkaç denemeden sonra iletişim kurmak mümkün olabiliyor.

Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı tarafından evden verilecek eğitim hizmeti ile ilgili esas bilgileri internette bulmak mümkün. 

Bakanlığın online hizmet platformu olan eba.gov.tr adresi üzerinden her türlü bilgi ve belgeyi bulmak mümkündür.

Yıllardır hizmette olan bu sistemle birçok işlem bilgisayar ve internet üzerinden online bir şekilde tamamlanamıyor.

Yorumlar

Ceyhun bayram Ben sanatın Eyüp imam hatip de lise 11 sınıfa meslek lisesine geçmek istiyorum cevap nızıbekliyorum
Gonul kacar Ben sinden yartim isdiyorum para çok dardayım pandaminden yartim alamiyorum kömürde alamiyorum