MEB neden açılmıyor, MEBİ sitesi e-Okul çöktü mü?

MEB neden açılmıyor, MEBİ sitesi e-Okul çöktü mü? MEB e-okul çöktü mü? MEB e-okula neden girilmiyor? sorusunun yanıtı e-okul sistemine girmekte sorun yaşayan öğrenciler ve veliler tarafından sıkça araştırılmaya devam ediyor. Peki, MEB e-okul girilmemesinin nedeni nedir?

Google Haberlere Abone ol
MEB neden açılmıyor, MEBİ sitesi e-Okul çöktü mü?

MEB neden açılmıyor, MEBİ sitesi e-Okul çöktü mü? MEB e-Okul giriş yapılamıyor, platformun çöktüğü tahmin ediliyor.

LGS'nin açıklanacağı tarihin belli olmasıyla birlikte başta öğrenci velileri olmak üzere herkes MEB sitesine akın etmeye başladı.

Saat 00.00'ı geçtiği andan itibaren LGS sonuçlarını öğrenmeye çalışanlar MEB sitesine akmaya başladı.

Ancak yoğun bir ilgi nedeniyle siteye erişim sorunu yaşanmaya başladı.

Öğretmenler tarafından sınav notları, devamsızlık bilgisi, okunan kitaplar vb. bilgilerin sisteme girildiği e-okul uygulaması veya web sayfası son günlerde hata veriyor. Yoğunluktan kaynaklandığı düşünülen hata uyarısı için MEB tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Veliler ve öğrenciler karne öncesi notları görüntülemek için sık sık e-okul sistemine girsede yaşanan sorundan dolayı uygulama ve web sayfası açılmıyor.

E Okul'un neden açılmadığını sorgulayan öğrenciler problemin çözülmesini bekliyor. 

E OKUL NEDEN AÇILMIYOR?

E-Okul yönetim bilgi sistemine not, devamsızlık bilgisi, öğrenci durumunu öğrenmek için kullanıcı adı ve kullanıcı şifrelerini giren öğrenci ve veliler internet sitesine girmekte problem yaşıyor. Yaşanan sorun hakkında MEB'den herhangi bir duyuru yapılmazken, yoğunluktan dolayı yaşandığı tahmin edilen sorunun geçici olması bekleniyor.

Vatandaşlar yaşanan sorunun bir an önce çözülmesini beklerken öğrencilerin karne almasına az bir süre kala yaşanan yoğunluğa bağlı olarak böyle bir sorun yaşanmasının normal olabileceği değerlendiriliyor.

MEB sitesi yaşanan yoğunluk nedeniyle cevap veremiyor.

Yoğunluğun azalması sonrasında sitenin tekrar normal işleyişine dönmesi bekleniyor.


 

Yorumlar