McAfee, CIA ve Trump yönetimini açık açık tehdit etti

Dünyaca ünlü antivirüs yazılımının sahibi McAfee, ABD hükümetini ve CIA'yı açık açık tehdit ederek, "Beni daha fazla rahatsız ederseniz kirli işlerinizi ifşa ederim" imasında açıklamalarda bulunduti.

Google Haberlere Abone ol
McAfee, CIA ve Trump yönetimini açık açık tehdit etti

ABD yönetimi tarafından vergi bahanesiyle sık sık rahatsız edildiğini ileri süren ilk ticari antivürüs yazılımının kurucusu ve kripto para sektörünün ''çılgın'' ismi olarak bilinen John McAfee'in Twitter hesabından yaptığı açıklama, gündeme bomba gibi düştü.

Pazar günü başlattığı Tweet dizisinde yozlaşmış yetkilileri ve CIA ajanlarını ifşa etme sözü veren McAfee, vergiler yüzünden taciz edilmeye devam edilirse yolsuzlukları kanıtlayan çok sayıda belgeyi sızdırılacağını ileri sürdü.
 
Hükümetin yolsuzlukları ile ilgili dosyaları topladığını iddia eden McAfee, ''Tutuklandığımda veya ortadan kaybolduğumda 31 terabayttan fazla veriyi yayınlayacağım.'' dedi. McAfee, blöf yapmadığını göstermek için de yolsuzluğa adı karışmış iki yetkili ve bir CIA ajanının adını da paylaştı.

ABD hükümetini gömeceğini söyleyen McAfe, ''ABD Hükümeti daha önce benim gibi bir düşmanla hiç karşılaşmadı ve artık bu saldırıya maruz kalmayacağım'' dedi.

Daha önce cinayetten suçlanan McAfee, Florida mahkemesinin mart ayındaki ''25 milyon dolarlık hatalı ölüm'' davasında suçlu bulundu. McAfee Komşusunun tuttuğu bir kiralık katil tarafından öldürüldüğü iddialarını reddetti.
 
Vergi ödemediği suçlamasından kaçan McAfee, Karayipler'de adını ''özgürlük teknesi'' koyduğu bir yatta yaşıyor. Sürgündeki McAfee ocak ayında başkanlığa aday olduğunu da açıklamıştı.

Yorumlar