Mazot fiyatlarına indirim geldi, benzin fiyatlarına ne zaman gelecek?

Motorin fiyatları 7 Aralık 2023 gece yarısından itibaren indirim geldi. İndirimle birlikte motorin fiyatları 37 liraya kadar geriledi.

Google Haberlere Abone ol
Motorin fiyatlarında indirim

Akaryakıt fiyatları için beklenen indirim gerçekleşti. 7 Aralık 2023 benzin motorin (mazot) fiyatları 1 lira 34 kuruş indirim gördü. Böylece motorin litre fiyatı 37 lirayı gördü.
Akaryakıt fiyatları tarafından zamların yanı sıra yer yer indirim geliyor. Brent petrol fiyatlarında dalganlanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.

Dün gece itirarıyla yapılan indirimin ardından 'Güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?' gibi dorular da cevabını buldu.

Motorine ne kadar indirim yapıldı?

Motorin fiyatlarına gece yarısından itibaren geçerli 1 lira 34 kuruş indirim yapıldı.

Benzine indirim gelecek mi?

Benzin grubunda ise fiyat değişikliği olmamakla beraber ne zaman indirim geleceği sorusu değişkenlik gösteriyor. Brent petroldeki düşüşün devam etmesi halinde benzine de indirimin yakın olduğunu söyleyen uzmanlar, piyasadaki dalgalanmayı hatırlatıyor.

Güncel Motorin fiyatları

Akaryakıt sektörü kaynaklarının verdiği bilgiye göre, bu gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatı İstanbul'da 37.30 liraya indi. Ankara'da motorinin litre fiyatı 38.20 lira, İzmir'de ise 37.13 lira oldu.

Güncel benzin fiyatları

Benzinin litre fiyatı İstanbul'da 34.55 lira, Ankara'da 35.20 lira, İzmir'de ise 35.31 lira seviyesinde bulunuyor.

Yorumlar