Masumlar Apartmanı yeni oyuncu kim, adı nedir, Ceylan kim?

Masumlar Apartmanı yeni oyuncu kimdir, adı nedir, diziden geçen sezon ayrılan İnci'nin yerine gelen yeni oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. İşte Masumlar Apartmanı yeni oyuncu hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Masumlar Apartmanı yeni oyuncu kim, adı nedir?

Masumlar Apartmanı yeni oyuncu kimdir, adı nedir? Geçen sezon diziden ayrılan İnci'nin yerine yeni bir oyuncu Han'ın partneri olarak diziye dahil oldu. Genç ve güzel yeni oyuncunun kim olduğu ise merak ediliyor. Masumlar Apartmanı yeni oyuncu kimdir, adı nedir?

Masumlar Apartmanı yeni oyuncusu Ceylan karakterini canlandırıyor. Ceylan karakterini canlandıran oyuncunun adı ise Aslıhan Gürbüz'dür. Peki, Aslıhan Gürbüz kimdir? İşte Masumlar Apartmanı Ceylan karakterini canlandıran Aslıhan Gürbüz biyografisi: 

Aslıhan Gürbüz'ü Türkiye en son TV8 kanalında yayınlanan Kırmızı Oda dizisindeki Kumru karakteriyle hatırlıyor. 

Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde Çanakkale ilinde dünyaya geldi. O henüz beş yaşındayken ailesi İstanbul'a oradan da Bursa'ya taşındı. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa'da, üniversiteyi ise Konya'da tamamladı.

Masumlar Apartmanı yeni oyuncu kim, adı nedir, Ceylan kim?
Masumlar Apartmanı yeni oyuncu kim, adı nedir, Ceylan kim?

 

Bursa’nın İnegöl İlçesinde Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulu'nda okudu. Meslek lisesinde Bilgisayarlı Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Kanal D ekranlarında 2009 yılında yayınlanan, Bir Bulut Olsam dizisinde rol aldı.Bir zamanlar yayınlanmakta olan Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter "Cazibe"yi canlandırdı. Zeytin Tepesi dizisinde "Deniz", Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de ise "Halime Sultan" karakterlerini canlandırmıştır.

Temmuz 2011'de oyuncu Kerem Kupacı ile evlenen Aslıhan Gürbüz 2014'te ayrıldı.

Öte yandan ünlü oyuncu Gürbüz, uzun süredir kendini doğa hayatına adamıştı.

Aslıhan Gürbüz uzun süredir televizyon ekranlarında görünmeyen ve Ege'de bir kasabaya yerleşen ünlülerden biridir.

Gürbüz, son olarak ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinde ‘Merve’ karakterini canlandırmıştı.

BU SEZON İLK GELEN YENİ OYUNCU

Bu sezon ilk gelen yeni oyuncu Melisa Şenolsun olmuştu. 

Masumlar Apartmanı yeni oyuncu kim, İnci'nin yerine gelen oyuncu kimdir?
Masumlar Apartmanı yeni oyuncu kim, İnci'nin yerine gelen oyuncu kimdir?

 

Dizinin yapım şirketinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımında Melisa Şenolsun'un kadroya dahil olduğu açıklandı.

Yapım şirketinin kendisiyle ilgili paylaşımını kendi Instagram hesabından paylaşan oyuncu, takipçilerine de müjdeyi verdi.

Yapım şirketinin Instagram hesabından yapılan paylaşımda "Ve Google aramaları sonunda sonuç verdi! Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı'na dahil oldu. Hoş geldin Melisa Şenolsun" denildi.

MELİSA ŞENOLSUN KİMDİR?

Melisa Şenolsun, 24 Eylül 1996 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi.

25 yaşındaki genç oyuncu, İzmir Gelişim Koleji Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisidir.
 
Dizi ve sinema oyuncusu Efecan Şenolsun'la kardeş olan Melisa Şenolsun, oyunculuk kariyerine 2015 yılında ekrana gelen Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile başladı.

Uğur Mumcu Bornova Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı.

Kiralık Aşk dizisinde 'Sude' karakterini canlandırdı. Daha sonra ise Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizide Mert Yazıcıoğlu ile birlikte 'Ceren' karakteriyle başrol oyuncusu olarak yer aldı.

Melisa Şenolsun son olarak dijital platformda yayınlanan ve başrollerini Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger gibi isimlerin paylaştığı 'Atiye' dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

EZGİ MOLA AYRILDI MI?

Diziyle ilgili en çok merake dilen konulardan biri de Ezgi Mola'nın ayrılıp ayrılmadığıydı. Ezgi Mola; “Çok şükür herşey yolunda, başladılar çekimlere ben de dahil olacağım. Bildiğiniz gibi yani” yanıtını vererek ayrılık haberlerini net bir cevap ile yalanlamış oldu.

 

Yorumlar