Masumlar Apartmanı Cüneyt kim kaç yaşında?

Masumlar Apartmanı Cüneyt karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı merak konusu oldu. İşte Esra ve İnci'nin patronu Cüneyt hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Masumlar Apartmanı Cüneyt kim kaç yaşında?

Masumlar Apartmanı Cüneyt kim kaç yaşında; Cüneyt karakteri diziyi izleyenlere çok da yakın bir isimdir aslında. Aynı kanalda daha önce yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Moğolların meşhur komutanlarından Nogay'ı canlandıran oyuncudur Cüneyt karakterini canlandıran oyuncu. 

TRT 1 ekranlarında yaınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan yeni karakterlerden biri de Uygar'ın dayısı Cüneyt oldu. 

Senaryoya göre Cüneyt, ülkenin önde gelen radyolarından birinin patronudur. Aynı zamanda İnci ve Esra'nın da patronu olan Cüneyt, günlük yaşayan bir karakterdir. Bu nedenle kendisine aşık olan Esra karakterini üzen bir tiplemedir. Cüneyt aynı zamanda İnci'nin eski erkek arkadaşı Uygar'ın da dayısıdır. 

İnci zorlu hayatında karşısına çıkan imtihanlarla uğraşırken arkadaşı Esra da Cüneyt ile olan imtihanı oluyla baş etmeye çalışıyor. Gönlünü Cüneyt'e kaptıran Esra bu durumdan kurtulmanın yollarını arıyor. Bunun için de Han'ın arkadaşı Esat'ı ağına düşürüyor. 

Aslında Esat, Esra ile Cüneyt'in ilişkisini biliyor; ancak buna rağmen Esra'ya olan ilgisini yitirmiyor.

ESRA SONUNDA PATLIYOR

Peki, Masumlar Apartmanı Cüneyt karakterini canlandıran oyuncu kimdir? İşte Cüneyt'in kimliği: 

Masumlar Apartmanı Cüneyt karakterini Barış Bağcı canlandırıyor. Türkiye Bağcı'yı Diriliş Ertuğrul dizisindeki Noyan karakteriyle hatırlıyor. Aynı zamanda Çember, Kara Kutu gibi dizilerde de rol almıştı. Gümüş ve Nefes: Vatan Sağolsun'daki başarılı oyunculuğu da hala hafızalardaki yerini koruyor. Profesyonel oyuncunun Masumlar Apartmanı dizisine de güç katacağı belirtiliyor. Peki, Barış Bağcı kimdir?

İşte Masumlar Apartamanı'nda Cüneyt karakterini oynayan Barış Bağcı biyografisi: 

Barış Bağcı, 27 Mayıs 1975 tarihinde Karaman ilinde dünyaya geldi. 

Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

Trabzon Devlet Tiyatrosunda görev aldıktan sonra kariyerine İstanbul Devlet Tiyatrosunda devam etmiştir.

Diriliş Ertuğrul dizisine 2. sezon katılarak Baycu Noyan karakterini canlandırmıştır.

Masumlar Apartmanı Cüneyt kimdir?

Yorumlar

burcu yani masumlar apartmaı çok iyiy