Masumlar Apartmanı İnci kim gerçek adı nedir?

Masumlar Apartmanı İnci kim veya İnci karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı nedir? İnci, apartmana sevdiği adamın hatırı için yerleşmiş. Hasta olan kardeşlerin zindana dönüşen hayatlarında onlara yardımcı olmaya çalışıyor. İşte biyografisi:

Google Haberlere Abone ol
Masumlar Apartmanı İnci kimdir?

Masumlar Apartmanı inci kim gerçek adı nedir sorusu hayatını sevdiği için feda etmeye hazır olan genç bir kadını izleyenlerin aklına gelen sorulardan biridir. Masumlar Apartmanı dizisinde başrol karaterlerden İnci'yi canlandıran oyuncunun gerçek kimliği nedir, gerçek adı nedir, nerelidir, kaç yaşındadır? 

TRT 1'in reyting rekorları kıran dizilerinden Masumlar Apartmanı dizisinin kadın başrol karakteri İnci, sorunlu ailenin oturduğu apartmanı taşınmış, ailenin erkek evladı ve dizinin erkek başrol karakteri Han ile gizli evlilik yapmış bir kişidir. 

Han ile tanışmaları, birbirlerine aşık olmaları sonrasında gizlice evlenmeleri de dahil olmak üzere her şeyi anormal bir şekilde ilerliyor. 

Han'ın sorunlu ailesine karşılık İnci'nin de sorunlu bir aile geçmişi bulunuyor. Özellikle de babası nedeniyle son derece sorunlu bir hayat yaşayan İnci, karşısına çıkan Han'ın da bu sorunlu insanlardan biri olmasından çekiniyor. 

Han ise şu ana kadar aşık olabileceği kimseyi bulamamış, İnci ile mutluluğu yakalamış. Ancak bu mutluluğu sürdürebilmesi onun ve İnci'nin ailesinin engeline takılır. 

Masumlar Apartmanı İnci kim gerçek adı nedir?
Masumlar Apartmanı dizisinde İnci, Han'ın sürpriz yaparak onu istemeye gelmesine karşı duyduğu öfkeyle bakıyor.

 

Peki, Masumlar Apartmanı İnci karakterini canlandıran oyuncu kimdir? İnci karakterini canlandıran oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tır. 

İşte Farah Zeynep Abdullah Biyografisi:

Farah Zeynep Abdullah 17 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde doğdu. Aslen Iraklı'dır. Babası Iraklı, annesi ise Boşnak kökenlidir. 

İlk orta ve lise eğitimini doğup büyüdüğü İstanbul'da tamamladı. Lise bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde okudu. Ancak daha sonra babasının işi gereği kaydını İngiltere'ye aldırarak, lise öğrenimini bu ülkede tamamladı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizinin 2. sezonundan sonra diziden ayrılarak, oyunculuk kariyeri için kaydını dondurduğu Kent Üniversitesi (İngiltere) Fransızca-Drama bölümüne dönüp, eğitimini tamamladı ve 2013'te diplomasını aldı. Ayrıca, kadın-erkek eşitliği ile ilgili bir kampanya olan HeForShe reklamında oynadı.

Farah Zeynep, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için teklif aldı. İngiltere'deki okuluna dönmesine üç gün kala, deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve "Aylin" rolüne seçildiğini öğrendi. Bu dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin'i canlandırdı.

Farah Zeynep Abdullah en büyük ününü Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde yaptı. Türkiye onu bu diziyle tanıdı, sonrasında da farklı dizilerle daha da tanındı. 

Yorumlar