Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor, hangi semtte?

Masumlar Apartmanı hangi semtte nerede çekiliyor, dizinin çekim sahneleri İstanbul'un hangi semtlerinde ve sokaklarında çekiliyor sorularının cevabı merak ediliyor. Dizinin çekildiği sokakta daha önce farklı diziler de çekilmişti. Öte yandan söz konusu apartmanı ise gerçek bir acıyı da barındırıyor.

Google Haberlere Abone ol
Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor, hangi semtte?

Masumlar Apartmanı nerede, hangi semtte İstanbul'un neresinde çekiliyor? TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı nerede, İstanbul hangi semtinde çekiliyor? İlginç hikayesiyle öne çıkan Masumlar Apartmanı dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. İşte detaylar: 

Takıntılı iki kız kardeşin aile hayatlarını zindana dönüştüren takıntılarını konu alan dizi konusu açısından son derece dikkat çekiyor. 

Masumlar Apartmanı dizisi çekimlerini İstanbul'un Balat ve Beyoğlu gibi semtlerinde yapılıyor.

Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman Beyoğlu ilçesinde Asmanlı Mescit semtinde Jurnal Sokak'ta yer alıyor. Temel Apartman isimli apartmanın bulunduğu sokaktaki binalar gerçekten de tarihi eserdir. 

Aynı apartmanda daha önce başrollerinde Haluk Bilginer'in de oynadığı Şahsiyet dizisi de çekilmişti.

Masumlar Apartmanı hangi semtte nerede çekiliyor?

Masumlar Apartmanı'nın çekimlerinin yapıldığı tarihi apartman Beyoğlu'nda bulunuyor.

Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben (Merve Dizdar) yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeştir.

Kardeşleri Han (Birkan Sokullu) ise hasta babalarının da bulunduğu bu aileyle dünya arasındaki tek gerçek bağlantıdır.

Han'ın tüm hayat amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır. Ancak Han'ın dünyası İnci'yi (Farah Zeynep Abdullah) gördüğü anda değişecek, aşk; Han'ı ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci'nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkacaktır.

DİZİNİN OYUNCU KADROSU

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Ezgi Mola, Alper Saldıran ve Uğur Uzunel gibi önemli ve daha önce başarılı projelere imza atan isimler yer alıyor.

ACI BİR OLAYA SAHNE OLMUŞTU

Dizilerde kullanılan bu apartmanın bir yıl önce acı bir "intikam" hikayesine tanık olmuştu. İstanbul Beyoğlu’ndaki Jurnal Sokak’ta bulunan Temel Apartmanı’nda kalan 8 arkadaş arasında çıkan tartışma sonrası Özkan Elmas isimli şahıs arkadaşlarını eve kitleyerek daireyi ateşe vermişti.

Olay sonrası 4 kişi hayatını kaybetmişti. 36 yıl hapse çarptırılan Elmas, mala zarar verme ve genel güvenliği tehlikeye atmak suçlarından ise 4 yıl olmak üzere toplamda 40 yıl hapse mahkum edilmişti.

Özetlersek; 

Masumlar Apartmanı dizisi İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde Asmalı Mescit semtinde Jurnal Sokak'ta yer alan Temel Apartmanı'da çekiliyor.

"ÖYLE BİR DÜNYA YOK"

 

Yorumlar