Masumlar Apartmanı Esat kaç yaşında, annesi kimdir?

Masumlar Apartmanı Esat kimdir, kaç yaşında ve nerelidir soruları diziyi izleyenler tarafından sıkça soruluyor. Esat, karakterinin gerçekte adı nedir? İşte detay:

Google Haberlere Abone ol
Masumlar Apartmanı Esat kaç yaşında, annesi kimdir

Masumlar Apartmanı Esat kaç yaşında, annesi kimdir? Masumlar Apartmanı Esat karakteri, Han'ın iş arkadaşıdır. TRT 1 kanalında yayınlanan Masumlar Apartmanı isimli dizide Esat karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı nedir, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Masumlar Apartmanı Esat hakkında merak edilenler: 

Esat, Masumlar Apartmanı dizisinde ana karakterlerden Han'ın en yakın arkadaşı ve dostudur. Esat'ın tek sırdaşı olan Esat, aynı zamanda Gülben'in aşık olduğu tek erkektir. Esat, Gülben'in kendisine aşık olduğundan habersizdir. Gülben ise takıntılı bir şekilde onu severek hayal dünyasında yaşamaktadır. 

Masumlar Apartmanı Esat karaterini canlandıran oyuncu ise Uğur Uzunel'dir. Peki, Uğur Uzunel kimdir?

UĞUR UZUNEL KİMDİR?

Masumlar Apartmanı Esat karakterini canlandıran Uğur Uzunel 1988 yılında İzmir'de doğdu.

İlk, orta ve lise eğitimini memleketinde tamamlayan Uzunel Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümü mezunudur.

”Aşk ve Mavi” dizisinde İsmet rolü ile karşımıza çıkmış ve seyircilerin gönlünde yer edindi. 

2012 yılından itibaren aktif olarak ekranlarda gördüğümüz genç ve yakışıklı oyuncu son olarak ise ”Afili Aşk” dizisinde seyirciyle buluşmuştur.

Şimdi ise Masumlar Apartmanı dizisinde Esat karakterini canlandırıyor.

Dizide Gülben'in hayal dünyasını süsleyen Esat, Han'ın sevgilisi İnci'nin arkadaşına vurgundur. Ancak İnci'nin arkadaşı ise onu ciddiye almamaktadır. Esat ise buna rağmen onunla sevgili olma hayali kurmaktadır.

İşte Esat'ın dizideki rolünden bir bölüm:

 

Yorumlar